Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 16. Maj. 2007 9:23

Danes zjutraj je bila Verbotnova gostja v Hitovi Budilki in so predvajal posnetek, kako Murko poje Dva policaja...in so ga ful opravljal...so rekl, da če si hoče kdo zaželet komad v celoti, nej si ga zaželi po 10 uri, ko njih ne bo več :D
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 16. Maj. 2007 11:35

bad_girl napisal/-a:Danes zjutraj je bila Verbotnova gostja v Hitovi Budilki in so predvajal posnetek, kako Murko poje Dva policaja...in so ga ful opravljal...so rekl, da če si hoče kdo zaželet komad v celoti, nej si ga zaželi po 10 uri, ko njih ne bo več :D

Glih to sem zdej hotla napisat. O marija sveta ljudje, kakšen posnetek je bil to :freak: ne veš al bi se smeju al mogoče raj zjoku. Kdo hudiča pa sploh njega posluša noo? Te nastopi v živo morjo bit največja katastrofa ever :unknown:
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 19. Maj. 2007 11:10

http://www.pozareport.si/?Id=estrada&Vi ... icaID=1598

:lol: matr zna ta človk dobr pet :D zgleda ko mulček, ki je doživel svojih pet minut slave na karaokah :?
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 19. Maj. 2007 11:27

*meti* napisal/-a:http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=1598

:lol: matr zna ta človk dobr pet :D zgleda ko mulček, ki je doživel svojih pet minut slave na karaokah :?

:lol: Ha ha, ojoj, kriza!!! Kva sem se zdaj nasmejala!!! Huuudooo! :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Maj. 2007 12:59

Še bolj kot njegovo znanje petje je zaskrbljujoče njegovo pisanje.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a L°AbeiLLe » 21. Maj. 2007 7:36

Angel girl napisal/-a:O marija sveta ljudje, kakšen posnetek je bil to :freak: ne veš al bi se smeju al mogoče raj zjoku. Kdo hudiča pa sploh njega posluša noo? Te nastopi v živo morjo bit največja katastrofa ever :unknown:

Jz se kr pod tole podpišem, ker sm sama čist brez besed ostala ob tistem posnetku. :D Res ne veš, če bi se jokal ali smejal. :stupid:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Maj. 2007 14:19

jemina napisal/-a:Še bolj kot njegovo znanje petje je zaskrbljujoče njegovo pisanje.

ma kej tud tega ne zna?? :? :D ajej žali slučaj...
Ancha18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006
Kraj: Velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancha18 » 21. Maj. 2007 16:29

Dans je spet v novi,in to na prvi stani :)

baje se bo njegova punca slikala za playboy,in da bo on zraven med slikanjem,da sebo kej preveč pokazala :roll:
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 21. Maj. 2007 19:25

Ancha18 napisal/-a:Dans je spet v novi,in to na prvi stani :)

baje se bo njegova punca slikala za playboy,in da bo on zraven med slikanjem,da sebo kej preveč pokazala :roll:

Ha ha, :lol: ... Sem se zabavala ob branju tega med kofetom danes! Kake ta tip ven meče! Ojoj, res ne veš, kaj bi si mislu. Si lahk komot še predstavljam, kako to on dejansko izjavlja- njegovo faco, pa tist sluzast način govorjenja...

Pa saj ta ženska ("bodoča žena Damjana Murka", kot jo on poimenuje) ni napačna, kaj zavraga vid na njem?!
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 21. Maj. 2007 20:28

Ampak če se bo njegova slekla za Playboy, bi se pa tudi Damjanček lahko razgalil za Cosmo, a ? :oops:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 21. Maj. 2007 21:07

wiii, jaaa, kera dobra ideja :gut: pol bom pa kupla ta cosmo in ga nonstop s sabo nosila, pa kadar bom lačna, ga bom pogledala in me bo minil... kua bom hitr shujšala :lach:
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 21. Maj. 2007 21:12

jagodka85 napisal/-a:wiii, jaaa, kera dobra ideja :gut: pol bom pa kupla ta cosmo in ga nonstop s sabo nosila, pa kadar bom lačna, ga bom pogledala in me bo minil... kua bom hitr shujšala :lach:

:lol: :D Ja! Bravo, dejmo tale predlog, to bi tudi meni ful pomagalo pri zaviranju apetita...
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 22. Maj. 2007 11:18

Leann napisal/-a:
Ancha18 napisal/-a:Dans je spet v novi,in to na prvi stani :)

Ha ha, :lol: ... Sem se zabavala ob branju tega med kofetom danes! Kake ta tip ven meče! Ojoj, res ne veš, kaj bi si mislu. Si lahk komot še predstavljam, kako to on dejansko izjavlja- njegovo faco, pa tist sluzast način govorjenja...

Pa saj ta ženska ("bodoča žena Damjana Murka", kot jo on poimenuje) ni napačna, kaj zavraga vid na njem?!

Men tud ni jasno,kaj ženska vid na njem....Pa to sploh dec ni :D ! Še za gay-e je zihr nezanimiv,k je čist preveč poženščen :D .
Po moje je tale bjonda zavohala dnar...al jo je pa podkupu,da z njim okol hod in jo ima za ''imidž'' :lol: .
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 22. Maj. 2007 12:59

Pri frizerju sem ravno vidla Novo in mi je postalo slabo. Pa kaj temu ni jasno? Oz. boljse vprasanje: Kaj ni jasno njegovi punci?

In potem dajo not sliko, ko se z jeziki lupckata... Goodbye moja vecerja...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 22. Maj. 2007 14:40

Yancha napisal/-a:Po moje je tale bjonda zavohala dnar...al jo je pa podkupu,da z njim okol hod in jo ima za ''imidž'' :lol: .

Ah punce, pa on je ja mačo! :D Pa še Slavček mu pravijo... pravi magnet za bejbe (...brez dobrega okusa, z očitno slepoto in 100% naglušnostjo).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov