Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
mash@ napisal/-a:Haha, pejte na moj blog, kjer si lahk pogledate najnovej[i spot Če si za to in seveda njegov ekskluzivni intervju na hitovi budilki, kjer nam zaupa kako moški povečajo lahko svoje orodje?!
tisti intevju je smeh, sploh pa pol, ko na koncu uni poje banano aj jst se kr ne morm nehat smejat
-
MoJcHyKa - Debatorica
bad_girl napisal/-a:Ker komad in videospot...jokaaaam...
am od česa pa?? žalosti, smeha, zgrožanja..?
sicer pa meni, no ni tako grozn komad...tak no, nč posebnega, pač neki povprečnega...kar bi lahk večina naredila, če ima vsej kanček posluha
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
joj, jst sm to človeško kreaturo par tednov nazaj srečala v city parku... model hodi kt da je najmanj kralj,sm še rdeč tepih mu vržejo po tleh... oblečen..no v njegovem stilu pač pa nonstop je gledu, če ga je kdo opazu... mah lepi damjan pač
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
MoJcHyKa napisal/-a:
sicer pa meni, no ni tako grozn komad...tak no, nč posebnega, pač neki povprečnega...kar bi lahk večina naredila, če ima vsej kanček posluha
o ne za tak šit pa sploh ne smeš met posluha, dj no mal posluš kko tulta to pa res ni petje, posluha pa nimata niti ampak res niti mau
-
MoJcHyKa - Debatorica
IZABELA napisal/-a:Trikrat lahko ugibate, kdo je bil glasbeni gost na žuru ob 5. obletnici revije Nova !
Le kdo najbrž naš največji idol Murko, a sem uganila kje pa se je ta žur odvijal? a je v živo hujši kot po televiziji
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
IZABELA napisal/-a:Trikrat lahko ugibate, kdo je bil glasbeni gost na žuru ob 5. obletnici revije Nova !
A jim plačuje ali dela pri Novi pol njegovega sorodstva?
Še jaz, še jaz:
*priznam, da mi je njegov nasmeh totalno antipatičen in ko vidim kakšno sliko, na kateri se smeji, me ima, da bi ga z nečim tresnila po buči
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov