Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
On pa že nima preveč samozavesti no. Ne more on pomagat, če ga je mati narava naredila tako lepega, mu poklonila toliko talenta in predvsem nadpovprečno inteligenco
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
urshieexstar - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2007
na njegovi spletni strani piše da je kao eden naibol iskanih estradnikov v sloveniji..al neki takšnga...js ga bom tožla...kmal bi umrla od smeha zarad te izjave
itaq on je lep pa pametn in oh in sploh ..in srečen je ker je moški
buahahahahahahhahahahahahahahaaaa
okeii..zdei sm pa že žleht ne bom več..
itaq on je lep pa pametn in oh in sploh ..in srečen je ker je moški
buahahahahahahhahahahahahahahaaaa
okeii..zdei sm pa že žleht ne bom več..
Read the lines in the mirror through the lipstick trace: "Por Siempre." </3 ... by:AFI
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
ja, in celebrity varianta se načrtuje v slo za drugo leto, tko je zadnč reku un programski direktor. Priznajmo, da bi marsikatera gledala ta show samo zarad Murkota, če bi bil on not. Resno mislm ! Ker v tak show je treba postavt pajace, ki nas zabavajo in štajerski slavček je sigurno primeren kandidat, smeh zagotovljen ! Srčno upam, da ga bojo vtaknil v celebrity bb !!!
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz se vedno znova cudim ko ga vidim na TV, ker res nevem, al on RES ne ve, da je ogabno smesn, al mu je vseeno..
Glede Celebrity BB pa sam
Not bi bli pa itak sami wannabe celebrity, kot npr. Ziga iz Bara2, Murko, kak kekec iz Sanjske zenske itd...
Glede Celebrity BB pa sam
Not bi bli pa itak sami wannabe celebrity, kot npr. Ziga iz Bara2, Murko, kak kekec iz Sanjske zenske itd...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
to bi blo pa super. Majo očitno že v naprej obljubljene gledalce/ke 100% vse cosmo kokoške, ki bomo seveda dale svoje glasove Murkotu hahahaha
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
jemina napisal/-a:Če bi bil murko v šovu si kupim pa še kartico za dostop 24 ur
tudi jaz, in to bi blo prvič, ker mi je drugače škoda denarja za te zadeve, ampak če je pa naš Murko v igri, mah kinc on je vreden vsega dnarja
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov