Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni zgleda kot kakšen pajek
Pa dej no, ne moreš se šminkat tako kot ženske. Pomoje more bit prav žalosten ker se ni rodil kot punčka ampak kot fantek in na tak način izživlja svojo žalost
Pa dej no, ne moreš se šminkat tako kot ženske. Pomoje more bit prav žalosten ker se ni rodil kot punčka ampak kot fantek in na tak način izživlja svojo žalost
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
in ko si kot štajerski slavček mal bol okrogel, stiskaš trebuh notr jao, ne vem zakaj, ampak res se dela norca sam iz sebe... vrjetn se sploh ne zaveda. je pa res, da si s tem dela reklamo, ker če ne bi nč govoru o seb okol, pol tud me ne bi tok strani napisale
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
mah jest se pa ne bi čudla, če bi mu dižejtajm naredu remiks.. zih mu ga je dj svizec- ta je pa tut lih ene tok bogi k damjan, da dela iz gnilih komadov še bol gnile.. sploh se ne morem odločt a je damjan a svizec(loool svizec )bolj bogi
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Pomoje sta kar na isti ravni, samo, da svizca kdo posluša, Damjančka pa ne. Res bi rada, da bi se nam pridružil tukaj na forumu, bi kaj lepega rekli
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Haha Jemina bereš mi misli . A ne bi bilo lepo, ko bi z nami delil svoje misli, čustva in podobne stvari. Me bi pa uživale v njegoih nasvetih, se mogoče celo sončile pod žarometi slave z njim, kot njegove zveste oboževalke
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Njegova zvesta oboževalka je najbrž samo njegova mama.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
metuljčica* napisal/-a:Njegova zvesta oboževalka je najbrž samo njegova mama.
Sooooo not true poglej koliko strani smo naklofale samo njemu v čast
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov