Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
bucka81 napisal/-a:Ja, dečko ima dokazano slab spomin, da se ne spomni sošolke, s katero je izgubil nedolžnost pa šele par let je iz OŠ pa je že pozabil njeno ime ajoj, Damjan
Ko jo bo izgubil, si bo že zapomnil tudi ime
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
metuljčica* napisal/-a:bucka81 napisal/-a:Ja, dečko ima dokazano slab spomin, da se ne spomni sošolke, s katero je izgubil nedolžnost pa šele par let je iz OŠ pa je že pozabil njeno ime ajoj, Damjan
Ko jo bo izgubil, si bo že zapomnil tudi ime
good one
sam, kokoške, kk ste lh tko krute no? mene prou srčk buba, k se tko norca iz njega delate... jst ga mam pa tko rada, pa me ne mara
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
hehehe...itak ma rad fante...(i think so...), a ste ga zadnjič vidl na Big Brotherju? ful je shujšal....ampak...misl, da je pa dar za ženske poslan z nebes...užas!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Ta avatrček jagodka, ti čisto pristoji. Damjan bi bil ponosen nate.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
zdj, k vidm vse tele slikce njegove... se sploh ne morm odločt, kero bi mela za avatar... ker je na vseh prou božanski... in ja, pogled na tejle zadnji slikci je definitivno lepši od Millerjevega... aaaa, Damjan, pridi k meni, da bova poletela ... bučki v sanje
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
In tudi današnja Nova ni izšla brez članka o Damjanu. Fante si je nabavu domači kino-good for him
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov