Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Tamala´
Zakaj se, če odtipkamo ime Damjan Murko na google-u pojavi ob tej besedi tvoja slika ?
titi, največji (skriti) fan DM! LOL
prilagam dokaz ... hahahahaha ... jst sm se skor polulala LOOL
Zakaj se, če odtipkamo ime Damjan Murko na google-u pojavi ob tej besedi tvoja slika ?
titi, največji (skriti) fan DM! LOL
prilagam dokaz ... hahahahaha ... jst sm se skor polulala LOOL
Zadnjič spremenil bejbika, dne 23. Apr. 2007 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
bejbika hahaha Tamala je zihr skrivni oboževalec
No ja če sklepamo po googlu, potem imajo veze z Murkotom tudi Alma, Nina Osenar, Oto Pestner, Čebelica Maja, Dedek Mraz, Tofsi, Akterji Beverly Hillsa, Rok Predanič, Tom Hanks, Cher + veliko ostalih stvari
No ja če sklepamo po googlu, potem imajo veze z Murkotom tudi Alma, Nina Osenar, Oto Pestner, Čebelica Maja, Dedek Mraz, Tofsi, Akterji Beverly Hillsa, Rok Predanič, Tom Hanks, Cher + veliko ostalih stvari
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pri o moj bog drugič me je prijelo na wc Na vse variante odvajanja
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
hahaha sm zadnič brala da on NAMENOMA daje vtis kot d je peder da ga ja usi mediji vlačijo po gobcu ...
baje d ma punco Majo in d jo ma ful rad ... niti sanja se mi ne če je res al ne... no baje d je njegova tajnica (ne menedžerka-je popravu spraševalko )
pa baje d ma ful širok krog poslušalcev in da ga vsi neverjetno obožujejo
pač eni so ful samozavestni... fak sam js ga res ne morm ... čudn je ful preveč...
pa še tista izjava d si je z masažo priboril "PITONA" hahahahahahaha ka lahko umrem od smeha?! :runterdrueck:
baje d ma punco Majo in d jo ma ful rad ... niti sanja se mi ne če je res al ne... no baje d je njegova tajnica (ne menedžerka-je popravu spraševalko )
pa baje d ma ful širok krog poslušalcev in da ga vsi neverjetno obožujejo
pač eni so ful samozavestni... fak sam js ga res ne morm ... čudn je ful preveč...
pa še tista izjava d si je z masažo priboril "PITONA" hahahahahahaha ka lahko umrem od smeha?! :runterdrueck:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov