Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Aloha napisal/-a:Končno me je neki saj mau nasmejal
Eteričen kot fikus :lach: , napol gnilo listje, čaj v gozdu,... pa itak zakluček, heh.
ej pa to dol pades smehiiiiiii
ampak kak se clovek smesno smeje...oni zobi ...jao ma pa bele, ni kaj
I love SISLEY& RW
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mal sm si ogledala tole njegovo spletno stran in sm sam Citiram: "Kljub nekaterim škandalom se je obdržal in postal pevec z veliko začetnico. Danes je prvi slovenski slavček, ki se pokaže v pravi meri glamurja, po dobro premerjenih kapljicah zdravega zvezdništva, oseba s karizmo, ki ve kaj hoče."
Ajejjej
Ajejjej
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem mislila, da se bom polulala, ko sem gledala trenja. Ko je uno mamko zabil. Uni bi jz vrat zavila take ma. Meni se zdi, pa da mi je Špela prav lepo povedala. Res ne vem, kajs e tam nekej gre, če ga pa res nihče ne posluša. in une njegove scene s tičem ipd. Mislem no. Pa da živi od glasbe. Je vajt zakaj pa pol po časopisih jamra, da mora delati kot natakar, da se lahko preživi.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Haha, sem zdej pogledala videospot sneman v gmajni z napol gnilim listjem. O nee, kako to miga z boki, Damjan ti si zakon.
Oki, resno, jst ne vem kako se lahko dobesedno dela budalo iz sebe. Sem gledala Trenja in včeraj BB, ko je bil gost. V Trenjih je čist bedno izpadel na koncu, ko je začel, da so važne 3 stvari in potem ga Uroš vpraša, ja in katere so te, je bil pa tiho in ne vedel, kaj naj odgovori. Včerej na BB je pa tut tolk zmedeno govoru, da ga sploh nisi razumel, kaj hoče sploh povedat. Vsaj men večinoma ni bilo nič jasno.
Ne, res ne štekam, kako se lahko tip tako obnaša.
Oki, resno, jst ne vem kako se lahko dobesedno dela budalo iz sebe. Sem gledala Trenja in včeraj BB, ko je bil gost. V Trenjih je čist bedno izpadel na koncu, ko je začel, da so važne 3 stvari in potem ga Uroš vpraša, ja in katere so te, je bil pa tiho in ne vedel, kaj naj odgovori. Včerej na BB je pa tut tolk zmedeno govoru, da ga sploh nisi razumel, kaj hoče sploh povedat. Vsaj men večinoma ni bilo nič jasno.
Ne, res ne štekam, kako se lahko tip tako obnaša.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hja, sam Fredi Miler je dejansko meu (tist cajt k je biu "na sceni") svojo publiko, folk je hodu na koncerte, itak zarad zajebancije, pa sej tko je blo tut zastaulen use skp.
Ampak pr Murkotu se pa samo govori oz piše (izpod njegovih rok, kakopak) o nekih koncertih, ponoreli publiki in tko naprej, dejansko pa tega še noben ni ovekoveču... Je že bla kdaj kšna fotka iz njegovih norih koncertou, je kje kšn fan site (da se norca delajo ne šteje),...? Ni.
K Jeti, neki se naklada okol, vidu ga ni pa še noben. Ker ne obstaja!
Pa učeri na BB-ju se je Gačanovič ceu cajt norca delu iz njega, on se je pa blazno zabavu zravn, blage veze ni meu, da se mu cela Slovenija reži u glavo. On lepo živi u svojem Murko-world-u, kermu vlada s svojim kufrom pudra in želeja. Pa srečno, Kekec
Ampak pr Murkotu se pa samo govori oz piše (izpod njegovih rok, kakopak) o nekih koncertih, ponoreli publiki in tko naprej, dejansko pa tega še noben ni ovekoveču... Je že bla kdaj kšna fotka iz njegovih norih koncertou, je kje kšn fan site (da se norca delajo ne šteje),...? Ni.
K Jeti, neki se naklada okol, vidu ga ni pa še noben. Ker ne obstaja!
Pa učeri na BB-ju se je Gačanovič ceu cajt norca delu iz njega, on se je pa blazno zabavu zravn, blage veze ni meu, da se mu cela Slovenija reži u glavo. On lepo živi u svojem Murko-world-u, kermu vlada s svojim kufrom pudra in želeja. Pa srečno, Kekec
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Men se pa včeri niti ni zdel tok blazno butast, za kakršnga sem ga mela prej. Un Gačanovič k misl da je tako zelo blazno pameten se je tako zelo grdo delu norca z njega da je blo prov grdo. A to je zdej neka nova disciplina-jebat u glavo Murkota al kaj? Sj ne rečem da je perla, ker je tud men za crknt smešn, samo spet smo vidl totalno nespoštovanje.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^ se strinjam. Ne vem, zakaj se je zdel to Gačanoviču tok zabavno. Njemu se pa res ni treba spuščati na ta nivo, da bo zdej enega bogega Murkota jebal v glavo. K Murko tko k je Aloha rekla, živi v enem svojem svetu, in glih zato je men tok smešen, ni ga treba pa zdej jebat v glavo z enimi nizkimi forami
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov