Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tiavanna napisal/-a:Sori, Bluestocking...v kakšnem pogledu Murko ne seže do kolen Grošljevi? Za moje pojme sta (kar se glasbe tiče) praktično enaka, sam da ma ona boljše aranžmaje in ekipo. Med "ljubiti moraš znati, da prehitro ne postaneš ati" in "izbrala si bom fanta,tizga tavelizga" za moje pojme ni lih neke velike razlike.
Sori, meni so Atomiki veliko boljši in nimajo nekih cmeravih pesmi kot on. Konec koncev pa ti število prodanih ploščpove, kdo komu ne seže do kolen. Pa tudi dejstvo, da so Atomiki enim všeč, drugim ne, Damjan pa nobenemu ni všeč.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
choco.cat napisal/-a:Ja včeraj na Trenjih je take sekal da me je skoraj pobralo Pa kako zateguje usta da ja vse zobe pokaže
Sem se že spraševala kaj je s tem nasmehom...
Sicer pa bi me morali videti kako sem se včeraj režala ob teh Trenjih. Ko ga je voditelj prvič nagovoril sem skoraj s fotelja padla.
Čist najbojši je pa bil tisti članek o množici, ki ponori pred koncertom pa o neki euforiji... WTF??
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Bluestocking napisal/-a:Pa tudi dejstvo, da so Atomiki enim všeč, drugim ne, Damjan pa nobenemu ni všeč.
glede glasbe Murko res ne seže do kolen, je pa zato pojava, s katere se veliko lažje delamo norce, kot z Atomikov... vsak služi svojemu namenu.
Link do trenj je pa tukajle.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Bluestocking napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:Sori, Bluestocking...v kakšnem pogledu Murko ne seže do kolen Grošljevi? Za moje pojme sta (kar se glasbe tiče) praktično enaka, sam da ma ona boljše aranžmaje in ekipo. Med "ljubiti moraš znati, da prehitro ne postaneš ati" in "izbrala si bom fanta,tizga tavelizga" za moje pojme ni lih neke velike razlike.
Sori, meni so Atomiki veliko boljši in nimajo nekih cmeravih pesmi kot on. Konec koncev pa ti število prodanih ploščpove, kdo komu ne seže do kolen. Pa tudi dejstvo, da so Atomiki enim všeč, drugim ne, Damjan pa nobenemu ni všeč.
Ok, kar se tiče komadov za žur, so Atomiki "boljši", ker imajo bolj napaljene komade. Ampak tle govorit o neki kvaliteti... Mislim, bedno mi je blo, ker se je Špela obnašala kot neka umetnica, kar še zdaleč ni...Kao, ti si pod mojim nivojem. In tisto o marketinških potezah je blo prav ogabno...ona lahko nastavlja svoje joške Novi in je to vse kul, kar počnejo drugi je pa bedno. Mah čist se mi je zamerla...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^Ne govorim o kvaliteti glasbe, pač pa o celotnem aranžmaju.
Se pa strinjam, da se včeraj ni pokazala v najlepši luči.
Se zdaj strinjaš?
Se pa strinjam, da se včeraj ni pokazala v najlepši luči.
Se zdaj strinjaš?
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men se je ucer ut renjih najbl un moten psiholog zameru s 'kravjo musko' - kasn tipicn da ne recem kaj...
drgac pa tegale murkota ne poznam, komadou tut ne ampak ucerej je meu pa ene res dobre --> 'ja sej, sam ce mas dnar si lahko saj bolj dostojno nesrecn'
drgac pa tegale murkota ne poznam, komadou tut ne ampak ucerej je meu pa ene res dobre --> 'ja sej, sam ce mas dnar si lahko saj bolj dostojno nesrecn'
Zivljenje je piskotek!
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
jst pa mislm, da je ta gospod (psiholog al neki takga) hotu mal pohecat, ker smo lih mi mladi par let nazaj izumli ta izraz goveja muska.. in smo se vsi zgražal nad njo. no, ko se je pojavla v novi preobleki skupi z Atomiki, pa vsi skačemo nanjo..
sam kako se je pa Špela do njega obnašala, haloo? mogoče vsaj mal spoštovanja lohk pokaže, že zato ker je starejši? pa itak se je nosila kot da je pa nevem kaj..
OK, ta tema je o Damjanu ja smeh, tolk se pa še nism smejala ob Trenjih, k učeri..in ja, kak nasmeh ma to, umiram
Alma me je rahlo presenetla v določenih izjavah, pa smešn mi je blo kolk ji je blo nerodn zarad posnetkov z bara pogled se mi pa zdi d je mela tak zarad te rumene senčke
pa še o Nini - čist je preveč zagovarjala BB, sj valda, če je del ekipe..sam tko, tut nima lih nekega baš spoštovanja do ostalih, ker je verjetno sama seb največ..
sam kako se je pa Špela do njega obnašala, haloo? mogoče vsaj mal spoštovanja lohk pokaže, že zato ker je starejši? pa itak se je nosila kot da je pa nevem kaj..
OK, ta tema je o Damjanu ja smeh, tolk se pa še nism smejala ob Trenjih, k učeri..in ja, kak nasmeh ma to, umiram
Alma me je rahlo presenetla v določenih izjavah, pa smešn mi je blo kolk ji je blo nerodn zarad posnetkov z bara pogled se mi pa zdi d je mela tak zarad te rumene senčke
pa še o Nini - čist je preveč zagovarjala BB, sj valda, če je del ekipe..sam tko, tut nima lih nekega baš spoštovanja do ostalih, ker je verjetno sama seb največ..
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Ne vem, ali naj Murka pomilujem, ali naj se rajši začnem rolat po tleh od smeha. Res, čist me je zmedu. Taka žalostna kreatura, ampak smeh je pa težko zadržat. Reality check, please!
Sem se mu pa na Trenjih 2x nasmejala: ko je rekel, da "denar ne kupi sreče, si pa z njim vsaj lahko dostojno nesrečen" in ko je Špela rekla, da bi zavrnila ponudbo za topless pevski nastop, on je pa rekel kao: "Ne, hvala, sem bila že na naslovnici Nove."
Sem se mu pa na Trenjih 2x nasmejala: ko je rekel, da "denar ne kupi sreče, si pa z njim vsaj lahko dostojno nesrečen" in ko je Špela rekla, da bi zavrnila ponudbo za topless pevski nastop, on je pa rekel kao: "Ne, hvala, sem bila že na naslovnici Nove."
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Dobila po mailu (mislim, da swem za danes sita vsega):
BLIŽNJICA: http://video.google.com/videoplay?docid ... urko&hl=en
In še kometar povzet iz http://www.vecer.com/blog/kokosnjak?id=13664:
Pa si privoščimo še razčlenitev besedila:
Spet dolgočasen večer (ampak v videospotu je sončen dan)
v meni se prebuja nemir (Murko je v kadru miren in eteričen kot fikus)
luna vabi me na izlet (še enkrat, zunaj sije sonce in tip ima gor sončna očala)
da spet greva zvezde štet. (sem že povedal, da sije sonce!?)
Hej, punči, kam pa ti? (brez komentarja)
tvoj glas za mano kriči, (se strinjam)
naj prevzame me ta pogled, (ja, verjetno prevzame vsakega...)
da stopim se kakor med. (med, je sicer že v več ali manj tekočem stanju!!!)
Frajer zares je vroč, (bolj topel in ne tako zelo frajer)
drviva na polno moč, (oba v spotu sta mirna in eterična kot fikus)
ogenj v meni zagori (brez komentarja)
ko reče mi: (a ni malo prej kričal?!)
Zavijva še mal" s poti, (, saj stojita sred gozda in v bližini ni videt nobene poti)
po stranski ulici, (sem slučajno že omenil, da sta v GOZDU???)
povabim mala te na čaj (v gozdu???)
potem še na kaaaaaaaaaj. (aja, verjetno na obmetavanje z na pol gnilim odpadlim listjem)
REFREN:
Noro lahko, če si za to, (brez komentarja)
noro, noro, bi ljubila se. (saj pa se Damijan že sedaj noro ljubi)
Strastno, lepo, (brez komentarja)
objeta tesno (...niti enkrat v spotu nista bližje od 20 cm!!!)
igrala bi vroče se igrice. (aja, obmetavanje z na pol gnilim odpadlim listjem)
Naj bo nocoj, (a nismo že rekli, da je v spotu dan in sije sonce)
lepo mi s teboj, (brez komentarja)
osvaja me tvoj zapeljiv naboj. (tega pa raje ne bom komentiral)
Jutri spet tam, (verjetno spet pri tem pdrtem drevesu)
te čakam zaman (brez komentarja)
ket ti že zbežiš drugam. (mislim, kdo pa ne bi!!!!)
Po temle literarnem nokturnu še zaključek:
Tudi največji slovenski pesnik France Prešeren za časa svojega življenja ni bil priznan. Zato je obupal nad svojim življenjem, se zapil in umrl še pred abrahamom.
Damjanu Murku tudi ne uspeva najbolje. A za razliko od Prešerna, nad svojim življenjem obupajo vsi okoli njega, ki se zapijejo in bodo umrli še pred abrahamom.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Končno me je neki saj mau nasmejal
Eteričen kot fikus , napol gnilo listje, čaj v gozdu,... pa itak zakluček, heh.
Eteričen kot fikus , napol gnilo listje, čaj v gozdu,... pa itak zakluček, heh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov