Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 05. Apr. 2007 21:03

predvsem ta izjava je zmagala ja, zraven lahko pa isti čas v novi preberemo kako on dela v indijski kuhinji...
ne moršššš
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Apr. 2007 21:32

Men je spet prov smešno govoru, kot vedno ne. Sam sorry čist tko, una Grošlca a.k.a. gdč. "Umetna sm pa tega ne bom priznala" je bla pa prov nesramna do njega. Pač on je kakrkš je, sam zarad tega ni treba bit taka z njim no. Sj se mu cela Slovenija reži u glavo in on se tega zaveda, sam ona je bla pa prov uno, high do konca je bla. In Osenarca je pol čist dobr povedala, da je mal zgladila tist. K sm misnla da se bo Grošljevi kr utrgal, kot da ji je kej naredu :stupid:
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 05. Apr. 2007 21:35

Grošeljca mi je bila prav všeč :D Končno ena, ki ga je naravnosti vprašala, ne pa vsi ostali, ki se mu na skrivaj posmehujemo :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Apr. 2007 21:37

Je že res, samo lahko bi to na malo bolj spoštljiv način nardila za moje pojme. Sploh pa ona k se ma neki več. Pa kako je napadla voditelja no, pa nej en reče da nima dons PMS or something :roll:
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 05. Apr. 2007 21:40

No Angel, to imaš pa tudi prav :)

Ona ni nikol javno priznala, da ima povečane prsi. Po moje ji je šlo to na živce, ker je pač on kar trdil to?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Apr. 2007 22:13

Ja no Angel se strinjam kako grdo ga je napadla. In ji je reku, sj veva kakšne so marketinške poteze, ona pa : ja takšne niso (kao k si je tiča masiru).. Ja majketi tebe so pa za Savo slikal zgori brez pa tok so ti pomojm plačal da so se ti povrnle te joške.. Se prav če vsi vejo da si neki nardila (al se zmenla z njimi al pa sploh mela operacijo) ampak ti tega ne priznaš je kul, če pa greš v Novo joške pa tiča masirat pa ni.. Dej dej Špelca. Res si bla smotana dans.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Apr. 2007 22:17

Si nisem misnla, da bomo v tej temi kdaj "zagovarjal" Damjana, sam dons je pa spešl okejžn ;) Dons se mi je še mal zasrala gdč Grošelj, ampak to lahko pišemo naprej v temo o Atomikih.
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 05. Apr. 2007 23:04

Dobro je zabil nazaj uni stari tetki (ne vem kako ji je že ime?): denar ti res ne kupi sreče, si pa lahko vsaj dostojno nesrečen.. :lol:
Se pa strinjam da je mela Grošeljca dons en huge PMS attack. Pa tisto z umetnimi joški..sej usi vemo in vidmo da so fejk! Ah..go join Lendero club! :P
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 05. Apr. 2007 23:21

Pa kok je ta model sploh str?A njemu doma ne znajo povedat,da ni za nikamr?OMFG :roll:
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 06. Apr. 2007 0:21

Jaz tudi Damjana ne maram preveč, ni mi ne simpatičen, ne dober pevec, ampak danes mi je bil definitivno boljši od Špele. Ona se ima za zelo pametno in razgledano, ampak danes se je izkazala kot izredno nediplomatska in prav neumna. Da se gre cufkat z enim Damjanom, ki ji do kolen ne seže....je pa res trapasta! Kritizira njegove marketinške poteze o "vzgoji pitona", sama se pa tudi pusti slikat v zelo kočljivih položajih, da se ji čez majco vidijo njeni "krogci".

Prav rekla bi zdaj Špeli, da tole njeno slačenje je na istem nivoju kot "vzgoja pitona".
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Apr. 2007 12:01

jst umiram od smeha ob ponovitvi trenj :rofl:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 06. Apr. 2007 12:04

Sori, Bluestocking...v kakšnem pogledu Murko ne seže do kolen Grošljevi? Za moje pojme sta (kar se glasbe tiče) praktično enaka, sam da ma ona boljše aranžmaje in ekipo. Med "ljubiti moraš znati, da prehitro ne postaneš ati" in "izbrala si bom fanta,tizga tavelizga" za moje pojme ni lih neke velike razlike. :?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 06. Apr. 2007 12:36

Haha tale naš slavček me je včeraj tko fajn nasmejal. Ful mi je zabaven, tak za hece no. Špela je mela popolnoma neumesno izjavo kao kolk folka pozna njegove komade. Ful na nizkem nivoju no, on pač ne more skakat v dekolteju ker ga nima, od tod torej razlike v prodajanosti plat. Nina se je kr mal zanjga potegnila se mi zdi.
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a me2you » 06. Apr. 2007 13:18

Ha, dejte si pogledat vseh 54 strani kako se norca delate iz Damjana,pol ko mu pa Grošlca neki reče je pa bogi? ha,hecno res :D
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 06. Apr. 2007 15:36

Ja včeraj na Trenjih je take sekal da me je skoraj pobralo :D Pa kako zateguje usta da ja vse zobe pokaže :rofl:
I laugh at gilded butterflies.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov