Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne samo, da na forumu ne obstaja, celo na svetu je ne boš našla.
Mene zanima, kdo kupuje njegove cd-je?????!!!!!
Mene zanima, kdo kupuje njegove cd-je?????!!!!!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Omg pa dj to sploh ne veš a dve ženski pojeta al kaj no - Včeraj sem v Novi prebrala, da je model tok navdušen nad turško kuhinjo, da kar streže tam - v Mbju. Revež očitno ne zasluži dovolj s svojimi gala koncerti
-
^ali pa kar sam Pa jih doma skladišči, okoli pa govori kako zelo grejo v prodajo Vidš, zato pa mora delat v turški haha.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
točno tako..geji imajo nasplošno zelo prefinjen okus...poznam enih par...in tega niti slučajno ne bi poslušali....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
damjan, veseli smo, da ste se opredelili
(jurij zrnec v letošnjih viktorjih o damjanovem komadu "srečen sem, da sem moški")
drugače pa dvomim, da bi kak gej poslušal njegove komade... majo velik boljši okus za musko, da bi ga poslušal
(jurij zrnec v letošnjih viktorjih o damjanovem komadu "srečen sem, da sem moški")
drugače pa dvomim, da bi kak gej poslušal njegove komade... majo velik boljši okus za musko, da bi ga poslušal
-
Dragi moji, danes zvečer si prosim vzemite čas, se pripravite na kozlanje/smejanje/jok ali karkoli drugega želite, namreč: Damjan Murko bo gost na Trenjih
Vsebina: "Zvezda bom!
Ko se Slovenci zaprejo v hišo, ko se pred očmi javnosti slačijo, seksajo, ko alkohol teče v potokih. Ali pa, ko se zaprejo v staro stoenko in tam živijo. Vse za to, da bi dobili avto ali 75 000 evrov. Ko gredo mlade pevke v soju bliskavic pod nož za večje oprsje. In nenazadnje, ko solze postanejo del strategije. Vse za pet minut slave. Ko ne vemo več, zakaj so že slavni. O tem z Nino Osenar, Špelo Grošelj, Damjanom Murkom, Tomažem Domiceljem, Angelco Likovič in drugimi. "
Vsebina: "Zvezda bom!
Ko se Slovenci zaprejo v hišo, ko se pred očmi javnosti slačijo, seksajo, ko alkohol teče v potokih. Ali pa, ko se zaprejo v staro stoenko in tam živijo. Vse za to, da bi dobili avto ali 75 000 evrov. Ko gredo mlade pevke v soju bliskavic pod nož za večje oprsje. In nenazadnje, ko solze postanejo del strategije. Vse za pet minut slave. Ko ne vemo več, zakaj so že slavni. O tem z Nino Osenar, Špelo Grošelj, Damjanom Murkom, Tomažem Domiceljem, Angelco Likovič in drugimi. "
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov