Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Damjana je dost za vse, saj je vendar pravi dec ... še par jih reče, da bi pršla pa ga res najamemo ... tko, da pazite, kaj govorite
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Sej ne morem vrjet da je tema z naslovom "Damjan Murko" dolga kar 45 strani
Hello, 911. I''m on fire!
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
A se lahko pridružim z plakatom ...... "Damjan Will You Merry Me?" Plizzzzzzzzzzzzz, priti plizzzzzzzzNotYourToy napisal/-a:Bom prinesla une plakate na katerih bojo srčki, love verzi and so on
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ukradla si mi zamisel!!! Pa Damjan je moooooj boma mele cat fight! hahahaha pa še jamina se nama bo pridružla! sm nje se pa lahk bojima ker ona je pa res njegova huda fanica pa upam da neboš mela plakata na lesenem štiklu.. razen če bo namenjen za damjanovo rito?!
[/quote]
[/quote]
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
ohh .. dovolj mi bo da me samo ogovori zvezda njegovega formata. Za solze bojo pa plenice poskrbele upam da nebojo vse poscane ko mi bo reku da me noče hud udarec za moj ego
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Če pa bo temu tako, pa mu bom zamenjala njegov puder z 2 odtenkoma razlike ....... pol pa bo ali prebled / pretemen, v njegove rokavičke bom nasula srbeč prah (al kak se že reče), v žele bom zmešala motorno olje, da bo šekast kot milka krava, in v njegovo sladico, ki bo namenjena maji bom skrila podganji rep ........ maščevanje mora bit, pa čeprav krutojagodka85 napisal/-a:..... da boš zvisela......
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Piše, da je njegov album Poleti lastovka, biu razprodan v rekordnih petih mescih. CD-jov je dal pa v prodajo kolk? 10?
Pa kao ma ful velike koncerte, prov spektakle pa tko Pa v očeh Slovencev je "okronan" za Štajerskega slavčka Pa več ko 3/4 Slovencev še sploh slišal ni za njega
Pa kao ma ful velike koncerte, prov spektakle pa tko Pa v očeh Slovencev je "okronan" za Štajerskega slavčka Pa več ko 3/4 Slovencev še sploh slišal ni za njega
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
haha .. tta je pa dobra si predstavlam kk so bli razprodani ja: podaril jih je gluhim osebam oziroma svojim bivšim sošolcem pri teh si pa predstavlam da je heroj ja .. še mamo kako osebo ki je slavna in je hodila na šolo za otroke s posebnimi potrebami? NOT!!! spektakel pa zato ker malokdo naenkrat nasmeji (do solz) tako široko množico (20?) .. svaka mu čast!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov