Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
A je kdo bral intervju z Damjanom v Anteni pred nekaj tedni? Za znort dobr
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
^^ Si kr predstavljam, da je bil boljši kot najboljš vic ... a ga maš kje?
Drugač pa samo poglejte si ta lep obraz in sexy telo v unem šlanku ... pa kako dober stil ima
Drugač pa samo poglejte si ta lep obraz in sexy telo v unem šlanku ... pa kako dober stil ima
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Danes smo se pogovarjale (ja, ženske nimamo bolj pametnega dela ) in izjavi kolegica, ki bo mamica čez 4 mesece:
zaradi tega človeka (op.p Damjana), bi lahko bil splav čisto dopustna stvar - še posebej če je on oče
Najprej smo se spogledale , pol pa ju gou grl
zaradi tega človeka (op.p Damjana), bi lahko bil splav čisto dopustna stvar - še posebej če je on oče
Najprej smo se spogledale , pol pa ju gou grl
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
densy napisal/-a:a je kera brala v tazadni novi k je en člank od nega, k on govori, da ma eno posebno masažo (ala saška lendero) in da ma tiča že za 3 cm večiga,, pol pa opisuje kako to izvaja in na mt, da opisuje drkanje,....
jest sm umrla k sm brala
Joj, to je pa res toplo vodo pogruntu Vsi vemo, kako se "masira", da zraste
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
Davorin napisal/-a:A je kdo bral intervju z Damjanom v Anteni pred nekaj tedni? Za znort dobr
našla intervju:
Kako je sploh nastal ta komad Srečen sem, ker sem moški?
Refren je res obstajal že prej. Saški sem povedal, kakšen komad hočem. Lahko trdim, da gre za eno kvalitetnejših pesmi v moji karieri.
Hahaha …
Kaj se smejiš?
Oprosti, saj ne, da ne cenim tvojega posla, ampak nisem navajen ljudi, da s tako suverenostjo gledajo na svoje živeljenje. Govoriš o neki karieri, imaš pa dva komada?
Ne dva komada. Imam dva projekta.
…
Kakšno mnenje o svojem glasu imaš, se ti zdi, da je dober?
Mislim, da sem na dobrem glasu. V Sloveniji je kar nekaj dobrih vokalistov, kot je Saša Lendero, vendar pa jaz po vsega šestih letih še ne morem imeti tako močnega vokala, ker ga še gradim. Oni so absolutni fenomeni.
Oprosti, ampak meni se tvoj glas ne zdi glas za petje.
To je pač tvoje mnenje.
Kakšni so bili komercialni iztržki tvojih projektov?
Prvo in drugo ploščo sem izdal v samozaložbi, da ni kakih nategov in da točno kontroliram prodajo. Prvo naklado sem razprodal v srebrni nakladi, to je 2500 primerkov. Doma imam plaketo.
…
Zakaj si zadnjič v kuharski oddaji kuhal neke špagete, če si pa slaščičar?
Ker je Slovenija od mene pričakovala slaščico, jaz pa delam to, česar se od mene ne pričakuje.
“Ko se z Majo že pripraviva na spolnost, gre to precej hitro. Rad imam romantiko, vendar pa nikakor ne med seksom. Po ali pred ja.”
…
“Ona je precej starejša od mene, osem let.”
Je to tvoja prva punca?
Zelo resna res prva. Prej so bile avanture. Zdaj živiva skupaj. Je tudi moja tajnica.
…
Kdo sploh je tvoje občinstvo?
V zadnjem času so to tudi mlada dekleta, ki znajo pesmi na pamet, sicer pa otroci, ki so tako prvinski, in pa starejši
…
Kako, s kom in kdaj si izgubil nedolžnost?
Pri štirinajstih, s sošolko, ki se ji ne spomnim imena. Po telovadbi v slačilnici. Zelo mi je žal, da se je to zgodilo brez ljubezni. Zelo na hitro. Niti nisem vedel, kaj se mi dogaja.
vir
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ma daj ne se hecat... Fuj, fej, ogabno. Jaz imam na zalost tako "sreco", da ga poznam osebno, saj je nekaj casa zivel v istem predelu Maribora, kot jaz in lahko recem, da je se bolj ogabn v zivo... Pa ze ko je bil mali oz mlajsi so ga vedno nasrali, da je kaj zapel, potem pa so se vsi norcevali iz njega...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ela85 - Najd si negov velik hit Leti lastovica al pa še boljši Srečen sem, da sem moški
To mi je najbl smešn, k je napiflan odgovore, pol pa zmer pove, da so otroci prvinski. Prov zmer....
Kdo sploh je tvoje občinstvo?
V zadnjem času so to tudi mlada dekleta, ki znajo pesmi na pamet, sicer pa otroci, ki so tako prvinski, in pa starejši
To mi je najbl smešn, k je napiflan odgovore, pol pa zmer pove, da so otroci prvinski. Prov zmer....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov