Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jaaa no k se prov spomnim enkrat k je prnesu na E+ neko sladijo-t.i. Lepi Damjan. Jst sm sam . In pol ga prašajo za recept in valda si lahko predstavlate tist njegov fris kako reče da je to skrivnost in jada jada.
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
^ ja in potem so ga enkrat povabil v Bonboniero na Papriki v rubriko kuhanje- da bo pač neki skuhou. pa reče
voditelj: sem pa mislil da boš naredil sladico Lepi Damjan.
Damjan: Ja nekako sem se premislil...bla bla..
in je skuho ene makarone pa tiste rumove-keksove kroglice, ki se itak niso hotle izoblikovat ker je dal preveč masla .
in je skuho ene makarone pa tiste rumove-keksove kroglice, ki se itak niso hotle izoblikovat ker je dal preveč masla .
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ne samo da je slab pevec amapk tudi ogaben kuhar!! go damjan, go damjan.. hahaha
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
tequila - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
ushergirl napisal/-a:^ ja in potem so ga enkrat povabil v Bonboniero na Papriki v rubriko kuhanje- da bo pač neki skuhou. pa reče
http://www.youtube.com/watch?v=L2HKs6JUnwg
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
kuhan sendvič?? wtf?!
se strinjam z jagodka85!! mene tudi zanima kam jo je povabu .. 100% tk pocukrano da je joj
se strinjam z jagodka85!! mene tudi zanima kam jo je povabu .. 100% tk pocukrano da je joj
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Haha tale Murko je res en cepc. Ampak glih na konc skensla k on pove tist sanjski zmenek. Hudiča no, me pa res zanima kake buče je prodal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov