Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bad_girl napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Ljubezen je prelepa,
ljubiti moraš znati,
da prehitro ne postaneš mati,
ljubezen je prelepa,
ljubiti moraš znat,
da prehitro ne postaneš ati
o moj bog
OMG...umeram...
on ne more postat ati, ker v ritko geje natepava
o moj bog..sej ne morš vrjet ušesom in očem da kej tazga slišijo in vidijo..pa s kje se je pobral ta človeček..matr ša neandretalci so bli bolj razviti v možganih kot on..še moja mačka je bolj pamtna kot on, neglede na to kam se poščije ko se ji zlušta..ampak scanje pobrišeš in pol ne smrdi več, kako za vraga boš pa njega utišu da ne bo smrdel več ukol s temi nebulozqami in jadebudnimi izjavami....
srečen ker sm moški...pa kako lahko kdo tok faljenga človeka nardi... pomoje je bla to stara sperma...ker to pa res ni normalno......
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
jaz sem ga vidla prejšno sredo se je sprehajal z neko bejbo( full lušno) oblečeni pa je bil da bele oprijete hlače, pa bela srajčka z nekimi črnimi rožicami ko ga kje vidiš je bolše kot pa vic dneva
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Včeraj sem gledala njegov nastop na Tv Paprika, ko so zbirali Pesem poletja. In njegov nastop? Katastrofa! No kot vedno... Oblečen je bil v bele hlače (najbrž iste kot je rekla ***PINKYCA*** ), zgoraj je mel pa obupno belo srajco z dolgimi rokavi. Na koncu rokavov je imel pa tko razširjeno, da je zgledal kot en wannabe angel. OBUP vam rečem.
In potem ga Živa Vadnov vpraša kdo je njegov sitilist, in on reče da ima kar 4! šivilje in da mu one šivajo tako zelo "zanimive" obleke. džizsss
In potem ga Živa Vadnov vpraša kdo je njegov sitilist, in on reče da ima kar 4! šivilje in da mu one šivajo tako zelo "zanimive" obleke. džizsss
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
cotkica napisal/-a:In potem ga Živa Vadnov vpraša kdo je njegov sitilist, in on reče da ima kar 4! šivilje in da mu one šivajo tako zelo "zanimive" obleke. džizsss
Zakaj se mi zdi da so te njegove "šivilje" v resnici dijakinje 1.letnika srednje šiviljske šole???
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
haha Dančy a i ga vidla....dej povej kake komade ma, pa plesni nastop hihi
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
katarincaa napisal/-a:haha Dančy a i ga vidla....dej povej kake komade ma, pa plesni nastop hihi
Nehi me hecat!
Ej tko čustveno doživlja te svoje komade...jej bljek...mene čist na heleno blagne spominja...
Grauž
Misli pozitivno....
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Dančy napisal/-a:katarincaa napisal/-a:haha Dančy a i ga vidla....dej povej kake komade ma, pa plesni nastop hihi
Nehi me hecat!
Ej tko čustveno doživlja te svoje komade...jej bljek...mene čist na heleno blagne spominja...
Grauž
On itak hoče bit nova Helena Blagne. Graužel graužast.
Zj sem v novi brala, da si je hotu odstranet znamenje na vratu, ker ga to spominja na pčeta. Da si stakim dela reklame, difekten dibilni digen
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
berem v Novi danes (ki jo kupujem prav zaradi tega, da se prav prešerno nasmejim zraven dostikrat...)
quote:
Damjan Murko
SKORAJ BI MU PREREZALI VRAT
Čeprav Murko vedno zatrjuje, da je zadovoljen s svojim videzom, je zadnje čase ta trditev postala vprašljiva. Murko je namreč prejšnji teden obiskal lepotnega kirurga Marjana Fabjana, saj je želel, da mu odstrani lepotno piko na vratu.
-Ta pika je še edina vez z mojim biološkim očetom, in če do zdaj nisem imel stikov z njim, jih ne želim niti v prihodnje- je dejal.
A kaže, da ga bo vez z biološkim očetom še povezovala, saj je doktor Fabjan poseg odsvetoval, ker bi se lahko razvile maligne tvorbe.
-Svojega življenja ne želim tvegati zaradi ene operacije, saj so ljudje, ki me potrebujejo in jaz potrebujem njih. Pomenijo mi več kot en lepoten poseg. Ker bi bil poseg skoraj neopazen za ljudi okoli mene, sem se po posvetu s kirurgom odločil, da bo lepotična pika še nekaj časa ostala na mojem vratu-
quote:
Damjan Murko
SKORAJ BI MU PREREZALI VRAT
Čeprav Murko vedno zatrjuje, da je zadovoljen s svojim videzom, je zadnje čase ta trditev postala vprašljiva. Murko je namreč prejšnji teden obiskal lepotnega kirurga Marjana Fabjana, saj je želel, da mu odstrani lepotno piko na vratu.
-Ta pika je še edina vez z mojim biološkim očetom, in če do zdaj nisem imel stikov z njim, jih ne želim niti v prihodnje- je dejal.
A kaže, da ga bo vez z biološkim očetom še povezovala, saj je doktor Fabjan poseg odsvetoval, ker bi se lahko razvile maligne tvorbe.
-Svojega življenja ne želim tvegati zaradi ene operacije, saj so ljudje, ki me potrebujejo in jaz potrebujem njih. Pomenijo mi več kot en lepoten poseg. Ker bi bil poseg skoraj neopazen za ljudi okoli mene, sem se po posvetu s kirurgom odločil, da bo lepotična pika še nekaj časa ostala na mojem vratu-
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
tip misli d je res waw, hollywood star še čudno d ni šel v ameriko k bi zihr bi najboljši....
sam res sam druzga ne morm rečt....
je pa res da je smeh pol zdravja, tud za to je Murko dobr če ni druzga razloga se vsej zrd tega nasmejemo
sam res sam druzga ne morm rečt....
je pa res da je smeh pol zdravja, tud za to je Murko dobr če ni druzga razloga se vsej zrd tega nasmejemo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov