Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Zvoncica napisal/-a:Ljubezen je prelepa,
ljubiti moraš znati,
da prehitro ne postaneš mati,
ljubezen je prelepa,
ljubiti moraš znat,
da prehitro ne postaneš ati
o moj bog
mislim, nemorem verjet da še kdo danes kej takega poje! pa kaj si sam iz sebe norce dela? je to njegov namen? mislim, tip je za kozlat...
My dreams are my reality...
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
eh.. zdej je že usaka budala 'zvezda'... pa sej nebo doug men je čist defekt.. sorry, če ga kdo od tle pozna, sam tip je res grd pa še glasu nima +da so besedila čist mim (oziroma slišala sm šele eno besedilo..) spominja me na zbor fredija milerja
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Škoda besed. Kko loh nekdo tak, k je sramota za celotno človeštvo, pride v javnost???!!! Sploh nvem kva poje, zasledim ga sam na usake tok cajta u kšni Novi Sam se ma za enga ful lepotca pa talenta pa u hlačah ma kao pitona- OMG
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
sem gledala pred parimi dnevi tv papriko in so klicali gledalci- našlo se je ene par super fanov damjana murka . ko jih je pa voditeljca uprasala kaj jim je tako všeč na njemu so pa odgovoril, da ma super muzko in dobre nastope. yeah right .
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
bwaaahahaha... kaksni komentarji... kot bi sebe slisala, ko vidim njegovo sliko...
Ta se je pa prslinu na to sceno, ne mores verjet. In ocitno mu ratuje, ker je v zobeh prenekaterega Slovenca
Resna punca.. yearight... sej se mu vsi smejijo.
Zvezdniški nasmesek, kot da bi pojedel en košček drekca od Helence..
Ta se je pa prslinu na to sceno, ne mores verjet. In ocitno mu ratuje, ker je v zobeh prenekaterega Slovenca
Resna punca.. yearight... sej se mu vsi smejijo.
Zvezdniški nasmesek, kot da bi pojedel en košček drekca od Helence..
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
eh no ja...jaz sem ga samo enkrt slišala, pa sm mislila pač je poznan pa konc...pa vidm d je celi popularen...
drgač pa punce kake komentarje dajaste sam se tolk nasmejem, da si ne morete misliti
drgač pa punce kake komentarje dajaste sam se tolk nasmejem, da si ne morete misliti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov