Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Velouria, jaz sem vidla njegovo kao punco, sem se tud pogovarjala z njo. Ona je čist ok, simpatična, tak da mi ni nič jasno. Mislim kaj vidi na njem oz če je on gej al ni la kak... Cela zmešnjava.
Aja, pa v nekem njegovem spotu baje nastopa. Mislim kao spotu.
Aja, pa v nekem njegovem spotu baje nastopa. Mislim kao spotu.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
Damjanov nastop za tiste, ki ga še niste videli. mene je ob gledanju kr v želodcu stiskalo
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
ribicaX napisal/-a:Damjanov nastop za tiste, ki ga še niste videli. mene je ob gledanju kr v želodcu stiskalo
Ti posnetki so mi prav zabavni...
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
ribicaX napisal/-a:Damjanov nastop za tiste, ki ga še niste videli. mene je ob gledanju kr v želodcu stiskalo
Pa sej to ne morš verjet... Bruuuuukeeeee!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Sookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: ČrniRevirji
A temu tipu resnično ni še nobeden povedal da je gnusen, da je slaba kopija Blagnetke in da NE ZNA peti?
Jaz, če ga kdaj srečam na cesti, ma prou sezula bi se in ga s šlapo tolkla po glavi dokler se ne bi zaklel da se ne pojavi več v kakršnem koli mediju, in da gre takoj isti moment na kakšno seanso za samopomoč... Z enim se mora usedit pa pogovorit. Men se to ne zdi normaln :unknown:
Jaz, če ga kdaj srečam na cesti, ma prou sezula bi se in ga s šlapo tolkla po glavi dokler se ne bi zaklel da se ne pojavi več v kakršnem koli mediju, in da gre takoj isti moment na kakšno seanso za samopomoč... Z enim se mora usedit pa pogovorit. Men se to ne zdi normaln :unknown:
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
Sookie napisal/-a:A temu tipu resnično ni še nobeden povedal da je gnusen, da je slaba kopija Blagnetke in da NE ZNA peti?
ok, umiram od smeha kaj pa če bi bla u supergih
joj, če se rabim nasmejat grem brat samo komentarje v temi od Murkota, Osenarci ipd... zakon ste, bejbe
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
:unknown: nekako takole bi se dalo to prikazati...mene bi bilo sram že samo če bi mogla biti del publike...
za lažje pisanje postov je priporočen ogled filmčka, smehaaa
kdo je tako nor ta njega najame ali pa mogoče igra brezplačno
za lažje pisanje postov je priporočen ogled filmčka, smehaaa
kdo je tako nor ta njega najame ali pa mogoče igra brezplačno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov