Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
A je vidla kera clanek od Murkota v novi Novi? Pa sej to je za zjokat Pa kera ogabna slika je nalimana not
Hello, 911. I''m on fire!
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
*pupika* napisal/-a:nisem vidla.. je možno, da skeniraš! bi pasalo, da se malček nasmejim....
ja jst bi tut..........
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
bruhhhh ej grozna fotka....
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
shiry napisal/-a:Ne samo osladen, prav iii je. Poglejte si današnje slike v Novi pa bote vedele o čem govorim (nahaja se v rubriki "kdo ga ne bi"):rofl:
a ma ta je uni murko aha ma ja sej sm ga slišala že pet...sam sm že mal pozabla, kak poje...
ow pa dej bi lahko skenirala...ker ne mislim zaradi njega Nove kupovat...mislm da ni vreden
- Tiffany22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Sprašujem se, kako lahko en tak tip sploh postane zvezdnik... Ne razumem, nekdo od medijev te mora podpirat, dat v časopis, pisat o tebi...
Kaj dela našim novinarjem, da ga sploh reklamirajo, če je tip... ne vem... se naj smejem ali jočem, ko ga kje vidim...
Kaj dela našim novinarjem, da ga sploh reklamirajo, če je tip... ne vem... se naj smejem ali jočem, ko ga kje vidim...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
poglejte si ta sexi poraščenost pa ta nasmeh ..aja žnable mu ja pa sestra pobarvala, da bi vidla kok mu v nasmehu manjka da bi bil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov