Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2683 prispevkov
• Stran 179 od 179
•
Prejšnja
1 ... 175, 176, 177, 178, 179
- murkovamaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 2. 2009
jagodka85 napisal/-a:murkovamaja napisal/-a:Še ena pesem, ki sem mu jo napisala za roj. dan!
Damjan samo ti imaš oči,
kot sonce, ki zjutraj sije,
tvoj nasmeh edini je,
ki vedno nas obsije!
Ob tvojem glasu nam srce hitreje bije!
Damjan Murko,
eden in edini si,
zvezda si,
ki vedno sije!
Upam, da bo tole kdaj upesnil, ker je full lepo
- murkovamaja
- Sramežljivka
nekatirem je pač všeč! če pa tebi ni, pa ti pjt na drug forum! pa brez zamire!!! damjan je moj!murkovamaja napisal/-a:Dahnil nežno, kot veter si mi v srce.
A kot vihar v njem si zdaj!
Misel nate me prevzame,
Jaz in ti pa nisma par.
Adijo lažni upi,
Nikoli ne boš samo moj!
Madona te meni prevzame.
Ukrade meni biser moj.
Res vem,da je bogata,
Ker ima tebe Murko moj!
Okoli tebe se bo sukala, dokler ne ukrade srček tvoj!!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
murkovamaja napisal/-a: damjan je moj!
Saj ti ga nobena ne želi vzeti.
- murkovamaja
- Sramežljivka
sedaj ga hočete pa vse samo za sebe, se bo pa trba mal bl potrudit!!!
a res, da mi ga nobena noče prevzet, sam vse bi naredle, da ga bi mele sam za sebe. Res ste sebične, med tem ko jst izlivam svoje srce pred vas, me ve vse napadate in mi hočete VSE, kar mi kaj pomeni vzet!!!
a res, da mi ga nobena noče prevzet, sam vse bi naredle, da ga bi mele sam za sebe. Res ste sebične, med tem ko jst izlivam svoje srce pred vas, me ve vse napadate in mi hočete VSE, kar mi kaj pomeni vzet!!!
-
crapY - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
haha js sm tud gledala tkrt :O omg.. zenska je 16al 17 stara pa čis resna je bla lol ^^*spelchek* napisal/-a:emanuela napisal/-a:niti ne, mi je v zabavo
ne veš kako je šele meni...ko sm gledla zadnjič papriko ko je klicala tja xD
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
murkovamaja napisal/-a:hvala! to bi bilo pa res lepo. Povej mi kako si se pa ti imela tam na počitnica? So lepo ravnali s teboj? A ste kaj plesali?
Oprosti, ampak žal ti informacij ne morem dat, ker tm še nisem bila
Pejt ti, vrjetno ti ne bo škodovalo
Pol nam pa sporoči kako si se imela oziroma sta se imela
In ne noče ga nobena, ker se nobena nebi rada osramotila pred celo Slovenijo Ti pa kar nadaljuj....
Live your life like you want
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
mni gre on že od prvega trenutka ko sem ga vidla zlo na živce...enostavno ne maram takih oseb
kar je pa najhujše pa je da smo se enkrat pogovarjali o njemi in kako nam gre na živce pa učitel reče, da nam grejo po navadi na živce tiste osebe, katere imajo ponavadi podobne lastnosti kot mi sami vendar jih pri sebi ne opazimo pa da se nj vsak malo zamisli
no sej je v bistvo to res...samo moje lastnosti niso niti najmanj(hvalabogu) podobne njegovim sm pa malo študirala o tem kar je rekel učitelj pa sem opazla da pri nekaterih osebah pa to še kar drži
kar je pa najhujše pa je da smo se enkrat pogovarjali o njemi in kako nam gre na živce pa učitel reče, da nam grejo po navadi na živce tiste osebe, katere imajo ponavadi podobne lastnosti kot mi sami vendar jih pri sebi ne opazimo pa da se nj vsak malo zamisli
no sej je v bistvo to res...samo moje lastnosti niso niti najmanj(hvalabogu) podobne njegovim sm pa malo študirala o tem kar je rekel učitelj pa sem opazla da pri nekaterih osebah pa to še kar drži
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
murkovamaja napisal/-a:sedaj ga hočete pa vse samo za sebe, se bo pa trba mal bl potrudit!!!
Sej vem, da gre vrjetno za zajebancijo, ampak jaz se Murkota še z miško prek ekrana nebi dotaknila
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Prvi neprebran prispevek • 2683 prispevkov
• Stran 179 od 179
•
Prejšnja
1 ... 175, 176, 177, 178, 179
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov