Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
tega za king size kondome pa nisem zasledila. kje pa je bilo moč o tem prebrati?
- Noella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
neki o tem lahk prebereš na www.kvak.com, drugač pa vsak laik vidi, da je ta prepir zaigran, še smejita se vmes
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
rammsteingirl napisal/-a:huda
drugače pa vprašanje, če ni tale "spor" med zakoncema spet samo medijska poteza.
Tuki se nimamo kaj za sprašvat Celotna stvar, ki jo počne, v kateremkoli časopisu se pojavi ali objavi na internetu, je zaigrana, on cel je ves zlagan in manipulantski osel
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Picaboo se podpišem pod tabo
prou največji butl mi je in mi gre na živce sam da zaslišm negov ime u faco zgleda ko ena divja svina obnašanje ma na nuli..mislm deej nj se tip že enkrat skulira no
prou največji butl mi je in mi gre na živce sam da zaslišm negov ime u faco zgleda ko ena divja svina obnašanje ma na nuli..mislm deej nj se tip že enkrat skulira no
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Hoče 4000 € plače
Hja, profesionalci, medijske zvezde njegovega kova imajo pač svojo ceno
Hja, profesionalci, medijske zvezde njegovega kova imajo pač svojo ceno
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Šla sem na uradno stran Damjana Murka, ker me je prav zanimalo koliko ima ta naš "slavček" kaj nastopov in kje, ker se tolk šopiri kolk nastopa po vsej Sloveniji in tujini. Res me je zanimalo, kdo so ljudje, ki ga povabijo na nastop. Hm..guess what Rubrika "koncerti" sploh ne obstaja O ti lažnivi Kljukec
Našla pa sem tole:
V medijih je veliko ugibanj o vaši usmerjenosti.
To je namerno. Menim, da se mora medijska osebnost prek tračev izražati z glasbo in delom. Koga pa zanima, da sem posnel novo pesem? Lepo vas prosim! Če pa gre za provokacijo in če iz tega narediš zgodbo, ki bralca pritegne, zakaj ne? Od posameznega izvajalca pa je odvisno, ali zna to dovolj dobro promovirati, da mediji o tem poročajo.
Zakaj pa bi se kdo hotel izpostaviti kot gej, če to ni? Ali pač?
Mediji so me v začetku začeli prikazovati v tej luči. Takrat z dekletom Majo namenoma nisva želela povedati za najino razmerje. Ob tem bi se gotovo pojavila nova natolcevanja, da jo imam za kamuflažo, da lažem in tako naprej. Ko pa so naju paparaci odkrili na ulici, sva to priznala.
Kdo so vaši poslušalci?
Imam ozek krog poslušalcev. Sem človek, ki me imajo ali zelo radi ali pa me sploh ne marajo. Ali krop ali mrzla voda. Takšen sem. Zanimiv sem tako za občinstvo kot tudi za medije in tega se tudi zavedam. Niti slučajno pa nisem gej! Srečen sem, ker sem moški. (smeh) Priznam pa, da sem nekaj časa igral ravno na to karto, saj so mediji zagrabili. In tudi bom, dokler se ljudje tega ne bodo naveličali. Dokler bodo ljudje tako neumni, da mi bodo jedli z roke, bom delal natančno to!
Našla pa sem tole:
V medijih je veliko ugibanj o vaši usmerjenosti.
To je namerno. Menim, da se mora medijska osebnost prek tračev izražati z glasbo in delom. Koga pa zanima, da sem posnel novo pesem? Lepo vas prosim! Če pa gre za provokacijo in če iz tega narediš zgodbo, ki bralca pritegne, zakaj ne? Od posameznega izvajalca pa je odvisno, ali zna to dovolj dobro promovirati, da mediji o tem poročajo.
Zakaj pa bi se kdo hotel izpostaviti kot gej, če to ni? Ali pač?
Mediji so me v začetku začeli prikazovati v tej luči. Takrat z dekletom Majo namenoma nisva želela povedati za najino razmerje. Ob tem bi se gotovo pojavila nova natolcevanja, da jo imam za kamuflažo, da lažem in tako naprej. Ko pa so naju paparaci odkrili na ulici, sva to priznala.
Kdo so vaši poslušalci?
Imam ozek krog poslušalcev. Sem človek, ki me imajo ali zelo radi ali pa me sploh ne marajo. Ali krop ali mrzla voda. Takšen sem. Zanimiv sem tako za občinstvo kot tudi za medije in tega se tudi zavedam. Niti slučajno pa nisem gej! Srečen sem, ker sem moški. (smeh) Priznam pa, da sem nekaj časa igral ravno na to karto, saj so mediji zagrabili. In tudi bom, dokler se ljudje tega ne bodo naveličali. Dokler bodo ljudje tako neumni, da mi bodo jedli z roke, bom delal natančno to!
-
jao, kaj je s tem tipom
-
pa ima res ta tip že 174 strani tule.
-
Eclat - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2008
smo pred kratkim s sošolkami tračale o medijskih osebah, in pol kr naenkrat ena izjavi kok je Damjan Murko dobra oseba. menda bi naj bil zlo prijazen ter z njim bi se naj dalo prijetno kramljati. inostale smo ble kr tko pa pol v velik krohot.
nato pa nam izjavi, da ga neka njena znanka pozna ter da se je tudi sama norčevala iz njega, ko pa so bli nekaj urc skupaj pa je popolnoma spremenila svoje mnenje
hehe D.M. prijetna oseba, ni pa ni nam šlo v glavo kako je to mogoče
pol, pa da kot da ne bi že bilo konec govora mi fant naslednji dan reče, da ga je srečal v mestu in je menda malo manjkalo, da se ne bi pred njim pričel na ves glas krohotati
nato pa nam izjavi, da ga neka njena znanka pozna ter da se je tudi sama norčevala iz njega, ko pa so bli nekaj urc skupaj pa je popolnoma spremenila svoje mnenje
hehe D.M. prijetna oseba, ni pa ni nam šlo v glavo kako je to mogoče
pol, pa da kot da ne bi že bilo konec govora mi fant naslednji dan reče, da ga je srečal v mestu in je menda malo manjkalo, da se ne bi pred njim pričel na ves glas krohotati
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov