Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
joj, jst sploh še nisem slišala tega njegovga komada in mi je ful žal. sm ga pa vidla enkrat po tv, ko je razlagu da on kot medijska osebnost mora skrbet za svoj popoln videz in je iz svojga kozmetičnega kovčka prvleku manhattan puder in se pred kamero začel pudrat. OMFG!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Nikol ne veš Vprašanje, če se mu nista ki odpovedla
Baje je zaj neki izven mesta nastanjen
Drugič stopim iz avta pa mu stisnem dva focna, pa tisto masko pol poberem ko na tla pade pa jo na bolhi prodam za pusta
Baje je zaj neki izven mesta nastanjen
Drugič stopim iz avta pa mu stisnem dva focna, pa tisto masko pol poberem ko na tla pade pa jo na bolhi prodam za pusta
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
sanaya napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Mene pa zanima kaj dejansko on dela v življenju poleg tega da se ma za jako zvezdo? A ma kak fax, al v službo hod al kaj?
po mojem mnenju ga žvita oči pa mami
ona dva sta se ga ziher odrekla da mam takega sina...ga v rit nabrcam ni ne tič ne miš
I love SISLEY& RW
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
sAdie napisal/-a:sanaya napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Mene pa zanima kaj dejansko on dela v življenju poleg tega da se ma za jako zvezdo? A ma kak fax, al v službo hod al kaj?
po mojem mnenju ga žvita oči pa mami
ona dva sta se ga ziher odrekla da mam takega sina...ga v rit nabrcam ni ne tič ne miš
baje da sta res ponosna nanjga
i love love
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov