Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 02. Avg. 2008 20:36

tadeya_ napisal/-a:jas nevem kako si še on upa it ven v javnost pa še cel ponosn na sebe itd.itd :roll: tak se vsi mediji že norca delajo iz njega. pa malo komentare greš brat pod članki pa tak.. nevem kak nena pogrunta da se mu vsi smejijo..ampak ne on je ponosn sam nase..pol pa da zveš da računa za mučne pol ure poslušanja njegovega božanskega glasa 1000€ te pa tak... :o :lol: nevem kje ga sploh najamejo da poje.. :) :D

haha, dobr si tole napisala :lach: :gut:
Uporabniški avatar
tadeya_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tadeya_ » 02. Avg. 2008 20:41

:lach: :lach: :lach: hvala.. ampak je čista resnica... :lach: morem pa priznat če sem slabe volje ali pa kaj podobnega in slučajno naletim na kakšen nov članek o njem, me takoj spravi v smeh in sem že boljše volje.. tak da zgleda da je za nekatere stvari celo koristen :lach: :lol: :lach:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Avg. 2008 20:52

tadeya_ napisal/-a:jas nevem kako si še on upa it ven v javnost pa še cel ponosn na sebe itd.itd :roll: tak se vsi mediji že norca delajo iz njega. pa malo komentare greš brat pod članki pa tak.. nevem kak nena pogrunta da se mu vsi smejijo..ampak ne on je ponosn sam nase..pol pa da zveš da računa za mučne pol ure poslušanja njegovega božanskega glasa 1000€ te pa tak... :o :lol: nevem kje ga sploh najamejo da poje.. :) :D

Js imam še vedno upanje zanj, da ni tko neumen kot zgleda :) ... In da se zaveda, da se mu vi smejejo v fris. Ampak samo tko dobi dnar in postane zvezda... Če mu to paše, bo to delu še naprej, ker ve, da s takimi neumnostmi uspeva...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 03. Avg. 2008 11:26

js sm ga ta vikend vidla v portorožu hihi :D
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 04. Avg. 2008 14:00

MilkyWay napisal/-a:Js imam še vedno upanje zanj, da ni tko neumen kot zgleda :) ... In da se zaveda, da se mu vi smejejo v fris. Ampak samo tko dobi dnar in postane zvezda... Če mu to paše, bo to delu še naprej, ker ve, da s takimi neumnostmi uspeva...

Jaz tudi mislim, da je to to. Jaz mislim, da je to en tip brez kančka ponosa in mu je čisto vseeno kako dobi denar in slavo, važno da jo. Ne verjamem, da je lahko kdo tako retardiran kot se on kaže...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 04. Avg. 2008 14:28

ravno malo prej sem malo listala revijo novo, pa sem ga not vidla...ko je poslal na uredništvo nove razglednico s korčule :roll: :lol: ampak vseno si na dopustu baje sploh ne more spočiti, ker se skos ukvarja z medijsko hišo...a sii nooor :cry: :D
Uporabniški avatar
tadeya_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tadeya_ » 04. Avg. 2008 14:33

ja sej si je bogi ja... vsi samo za njim laufajo itd... sam jas sn brala preden je šel na dopust, da je povedal da se bo sedaj končno malo spočiv, ker tam ga doben e pozna pa to :) :D
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 04. Avg. 2008 14:54

Največja fora je v tem, da on ni neumen, ampak je bolj pameten od nas vseh... ve, kako se more tržit in prodajat...
js mislim, da si on dela norce iz nas vseh, ki se tako veselo zgražamo nad njim... :twisted:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
tadeya_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tadeya_ » 04. Avg. 2008 14:57

ja sej vem da on pri tem vsem zasluži pa to...samo vseeno... rajši nimam denarja veliko, kot pa bi se norca is sebe delala :? pač, sej to je odvisno od vsakega posameznika...
Uporabniški avatar
tadeya_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tadeya_ » 04. Avg. 2008 19:28

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 04. Avg. 2008 19:41

Važn, da nonstop Majo omenja.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 04. Avg. 2008 19:44

jagodka85 napisal/-a:Važn, da nonstop Majo omenja.

hehe, ja, pa važen da zna Maja vozit avto ! Ga pač ženska okol vozi :D Sam se mi zdi da sta onadva ravno obratno... on bl ženska, ona pa bl moški :wink: :lach: lih za skp
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 05. Avg. 2008 18:18

Damjan Murko je trenutno še brez vozniškega izpita. Kdaj ga bo opravil, ne ve, saj predvideva, da bi mu šla vožnja enako slabo kot matematika. Zato pa prisega na vozila znamke Mercedes. Ni pomembno, za katero vozilo gre – da ga le krasi Mercedesova zvezda.

:lol:
Keš pi*ka :lol:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 10. Avg. 2008 10:54

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 10. Avg. 2008 15:52

MilkyWay napisal/-a:
Damjan Murko je trenutno še brez vozniškega izpita. Kdaj ga bo opravil, ne ve, saj predvideva, da bi mu šla vožnja enako slabo kot matematika. Zato pa prisega na vozila znamke Mercedes. Ni pomembno, za katero vozilo gre – da ga le krasi Mercedesova zvezda.

:lol:
Keš pi*ka :lol:

mah hujše nebi moglo biti... :lol:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov