Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
sanaya napisal/-a: tukaj govorimo o murku in prosim pust koširja, ki je
car
J.K. je car predvsem z jezikom. To mu vsi priznavajo. Res pa je tudi, da je ene par let smučal res fantastično.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
astra_mb napisal/-a:sAdie napisal/-a:purple, kaj se jezis...skodi lepoti he he ma sej ga niti nocemo poznat (a lahko pisem v mnozini?)...tip dela sramoto celemu Mariboru pa dobro, jaz tui nisem popolna, samo on je pa višek
točno tak...
s že prej napisala da se hecam........ sicer je pa po eni strani res, oz. je škoda besed zanga, k mu sam reklamo delamo
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
*purple bitch* napisal/-a:astra_mb napisal/-a:sAdie napisal/-a:purple, kaj se jezis...skodi lepoti he he ma sej ga niti nocemo poznat (a lahko pisem v mnozini?)...tip dela sramoto celemu Mariboru pa dobro, jaz tui nisem popolna, samo on je pa višek
točno tak...
s že prej napisala da se hecam........ sicer je pa po eni strani res, oz. je škoda besed zanga, k mu sam reklamo delamo
reklama pa taka.... on je sam po sebi naravna katastrofa! mislim helou???
My dreams are my reality...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
*purple bitch* napisal/-a:ja srečen je, ker je moški, da ma lulčka, da loh tipe u ritko........
hahahahahaha, res je!!! pa ker defekt: srečen da sem moški, looloololol... mislm kdo ga sploh posluša! pa baje si on sam piše kritike al neki.. in baje ful sam sebe hval! sej je bogi no
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
sanaya napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:no dej dej sany........pretiravaš
je ne pa ne
njegova lepota me je povsem prevzela
ja sej mene je tut..ja punce kaku ne razumete tega oz. kaku da vas njegova lepota ne impresionira?!?
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
**SiMoN@** napisal/-a:sanaya napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:no dej dej sany........pretiravaš
je ne pa ne
ja sej mene je tut..ja punce kaku ne razumete tega oz. kaku da vas njegova lepota ne impresionira?!?
men daje njegova lepota prov navdih
kadar mi je slabo ob misli nanj tako lepo kličem jelene
i love love
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
sanaya napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:sanaya napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:no dej dej sany........pretiravaš
je ne pa ne
skor nobeden jelen ti ne pride pol bliz, kaj
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
**SiMoN@** napisal/-a:sanaya napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:sanaya napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:no dej dej sany........pretiravaš
je ne pa ne
skor nobeden jelen ti ne pride pol bliz, kaj
njegov cd uporabljajo na rakitni da odganja medvede
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov