Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
mycosmogirl napisal/-a:punce......ne se iz nega norca delat....on je pa res seksi....jea right
sam res
iz motenih oseb se ni pošteno norčevati
saj nas lahko še toži
verjetno bere tale forum, saj je kot ženska
in verjetno ga zanima vse o sebi, ko je pa tko lep
i love love
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
*purple bitch* napisal/-a:ja res smešno ja.pa dej puste ga že enkrat na miru, sploh nevem kaj vam je naredu da ga tko vlačte po zobeh....
Nekdo, ki postane javna oseba (on se mi zdi, da je pevec), se sam vrže v to, da ga ljudje komentirajo.
Nihče ga ni silil, da s epojavlja v javnosti. Lahko bi komot bil anonimen fant, ki ga nihče nebi opravljal.
Pač "slava" ima svojo ceno.
Don't worry, be happy!!!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz sem ga zadnjič vido ko je šel po mb Glih mimo prehoda za pešče Ful je bil smešn, sem mislo, da si bo sredi prehoda vzel iz žepa kremico pa senčilo za oči Ma pa skoz tisti njegov svetleči mantl (usnje wannabe) To ne moreš verjet... Naj bo peder kolko hoče, samo to pa je že višek Da bi bil kje blizo doma, bi ga izselil
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sAdie napisal/-a:purple, kaj se jezis...skodi lepoti he he ma sej ga niti nocemo poznat (a lahko pisem v mnozini?)...tip dela sramoto celemu Mariboru pa dobro, jaz tui nisem popolna, samo on je pa višek
pa hecam se no........za tazga se pa res nebi simirala ne jezila........sicr pa je on res en nevem ne nejdm besede, čuden človek.kr neki se dela pa nevem kaj, medtem ko je res ena navadna pederčina-sam tole je žalitev za geje.hm....nevem res ne nejdm besed.bom kr pustila da slavčkosluje še naprej in optimistično upa na to, da je najlepši in jabolši buhu kajševse......ajooj.buh pumagi.........
- sanaya
- Kofetarica
Ledenka napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:ja res smešno ja.pa dej puste ga že enkrat na miru, sploh nevem kaj vam je naredu da ga tko vlačte po zobeh....
Nekdo, ki postane javna oseba (on se mi zdi, da je pevec), se sam vrže v to, da ga ljudje komentirajo.
Nihče ga ni silil, da s epojavlja v javnosti. Lahko bi komot bil anonimen fant, ki ga nihče nebi opravljal.
Pač "slava" ima svojo ceno.
on sam hoče, da se čimveč piše o njem
sj kako da se nebi, ko je pa tko božanski
njam
i love love
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
Jest tudi mislim, pustite fanta, naj živi po svoje. Vsak ima svoj način samopromocije. Mene npr. bolj jezi bivši smučar Košir, ki dela tak cirkus in samega sebe kuje v veliko večje zvezde, kot v resnici je. Košir je odličen primer,kako nekdo lahko zmanipulira široke množice in iz tega potegne velik profit. OK, bil je dober par let, samo je pa tolk nakladov, da bolj neskromnega športnika težko srečaš - meni res ni všeč.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
- sanaya
- Kofetarica
pehta napisal/-a:Jest tudi mislim, pustite fanta, naj živi po svoje. Vsak ima svoj način samopromocije. Mene npr. bolj jezi bivši smučar Košir, ki dela tak cirkus in samega sebe kuje v veliko večje zvezde, kot v resnici je. Košir je odličen primer,kako nekdo lahko zmanipulira široke množice in iz tega potegne velik profit. OK, bil je dober par let, samo je pa tolk nakladov, da bolj neskromnega športnika težko srečaš - meni res ni všeč.
tukaj govorimo o murku
in prosim pust koširja, ki je car
i love love
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov