Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
"Z darili si ne delajte skrbi, saj to v ljubezni pomembno ni, če pa drugače mislite si vi, naj raje kak evro v kuverti zašumi.
:LOL:
A ni on slaven in ma ful drnarja?
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Josephina napisal/-a:"Z darili si ne delajte skrbi, saj to v ljubezni pomembno ni, če pa drugače mislite si vi, naj raje kak evro v kuverti zašumi.
haha dobr-se je znajdu...
ej tud ce si slaven-ni nujno-da imas denar ves
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Tip je tako odbit,da je zanimiv.Po številu postov,bi pomislila,da gre za glasbeni fenomen,če ga nebi poznala.Za ne verjet,da ga hoče ena slovenka celo za moža.Jaz osebno niti kolesa nebi naslonila nanj.
Groza me je takih ljudi,ki ne premorejo trohice samošpotovanja.Njegovo medijsko beračenje za kanček pozornosti,je smešno za nas bralce/gledalce,zanj kot "slovenskega slavčka" pa ponižujoče,saj nima nobene publike,niti oboževalcev.
Groza me je takih ljudi,ki ne premorejo trohice samošpotovanja.Njegovo medijsko beračenje za kanček pozornosti,je smešno za nas bralce/gledalce,zanj kot "slovenskega slavčka" pa ponižujoče,saj nima nobene publike,niti oboževalcev.
-
Josephina - Cosmofrik
blondygirl napisal/-a:ej tud ce si slaven-ni nujno-da imas denar ves
On se me za slevnega in bogatega itd.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Gremo ja
Js bom tista, ki bom mela neki proti zvezi in bom jasno in glasno kocno izpovedala svoja custva do njega, kako globoko ga ljubim ze ves ta cas, pa si nisem upala priznat
Js bom tista, ki bom mela neki proti zvezi in bom jasno in glasno kocno izpovedala svoja custva do njega, kako globoko ga ljubim ze ves ta cas, pa si nisem upala priznat
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Josephina - Cosmofrik
jemina napisal/-a:A gremona poroko?
Dej gremo res.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem vedno znova, ampak res vedno znova, presenecena kak debil je. Ko ze mislim, da huje ne more biti... In potem to. In TV Paprika bo to prenasala. Ja aleluje, se dobro da takrat ne pride na obisk Papez, ker bi bil verjetno Murko bolj pomemben.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Joj bejbe drage,pejmo na poroko,pou urce prej se dobimo oziroma mamo cosmo miting.Use mormo bit lačne pa žejne da se pol najemo pa napijemo.Pa še kakšen fajn ples odplešemo.Pa eno kuverto nej ena prnese pa usaka bo dala en uro u kuverto glih tok da bo mau zašumel,pa da plačamo večerjo
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Paprika bo prenašala ? loool
Drgač je pa on na borzi..dela pa u menzi prek študenta..u mbju se je lubi pozanimou..dnar služ za poroko..nek bogi je ni kej..drgač pa svaka mu čast da je lahko tak butl..
Drgač je pa on na borzi..dela pa u menzi prek študenta..u mbju se je lubi pozanimou..dnar služ za poroko..nek bogi je ni kej..drgač pa svaka mu čast da je lahko tak butl..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov