Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
pa meni se sploh ne zdi problem v tem da je gej.. pač naj bo, me sploh ne moti in fajn za njega. ampak f*** če je pa tak bedak.. pa kak govori pa KAJ govori. omg, pri njemu tut pomisliš al se norca dela al je res tak zabit. ampak on dejansko je zabit. pa neka torta lepi damjan... stari ej.. po moje je res en zakompleksan človek in ne dojame da se folk dela norca z njega, pa tut če se mu v faco srečen sem da sem moški - hmmm je ena taka cvetka ja... ampak na slo sceni mamo še tolko takih cvetk da bz ampak murko je pač štajerski slavček
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Latte napisal/-a:Ta tip je pa tak bebo, da je že kr preveč smešn, najhujš mi je k je reku: "z mojo mucko, Majo"..ok whatever...mislm tu mač, srečen da sem moški? Ljubi bogec se usmil
ja,a pa ste vidl kako je blo to zaigrano...najprej je reku z mucko Majo, pol pa kao da ni hotu, pa se je popravu, s punco Majo
Peek-a-boo!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
prej sem ga po extra vidla .. najprej sem misla da je pač ena nova voditeljica ko ga je od daleč kazalo , pol pa vidim tisti napudran obraz pa namazane trepalnice , pa me je kr minlo .. menda še jaz v življenju nisem mela tolko pudra na sebi kot ga ma on ?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
...Luna C napisal/-a:prej sem ga po extra vidla .. najprej sem misla da je pač ena nova voditeljica ko ga je od daleč kazalo , pol pa vidim tisti napudran obraz pa namazane trepalnice , pa me je kr minlo .. menda še jaz v življenju nisem mela tolko pudra na sebi kot ga ma on ?
Jaz bi tu dodala se --> ... samo 1 dan na sebi
Hello, 911. I''m on fire!
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
lol mi2 z lubijm tko gledava e plus..pa tko en spot ujameva..pa en đizs raj se nam izrazla kakšn tip..in že tko smešn..pol pa zapoje refren..blabla(srečen al vesel)..ker sem moški.. mi2 pa u smeh..sam še hujš je pa k ga gledaš zravn kako nardi z rokama k to zapoje..
say it right..
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
Dorotea napisal/-a:sem gledla intervju...smeh za videospot je take kvaso da ako noter igra njegova punca s katero je že 2leti.Pa da je bil singl poleti lastovka razprodan pa da ma vlke načrte za naprej.In da bo na sceni dokler ga bo publika želela,da ma krasno publiko,pa da mečejo gor medvedke. Jaz sem se jokala od smeha
to me pa res zanima kdo si je kupu ta singl...
ga ma kera od vas...mi ga posodi prosim...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
bogi damjan...njemu se mora pa že prav pošteno kolcat.... .glavno, da je on vesel, da je moški..videt ga ne morem....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Dorotea napisal/-a:sem gledla intervju...smeh za videospot je take kvaso da ako noter igra njegova punca s katero je že 2leti.Pa da je bil singl poleti lastovka razprodan pa da ma vlke načrte za naprej.In da bo na sceni dokler ga bo publika želela,da ma krasno publiko,pa da mečejo gor medvedke. Jaz sem se jokala od smeha
ja, no , če so dal 5 singlov vn, je bil lahko da razprodan
drgač pa težko verjamem... ne, v bistvu SPLOH ne verjamem
Peek-a-boo!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
baby girl napisal/-a:joj no a je vredno za to pedercino cist novo temo odpirat
sam res..kr en tip, za katerga prvič slišm, pa vam je uspel tok strani o njem naklepat s tem, da vam gre vsem nekam..Kaj se sploh z njim ukvarjat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov