Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
dober je posnetek na youtubu od 6-letne punčke connie talbot kako poje - mislim noro! (deset miljonkrat se skrijejo pijamas....od 6-letne punčke) res se mi smilijo vsi dobri glasbeni ustvarjalci ob vsej tej polomiji....Upamo da bo kdaj bolje...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
to sm pa pomoje glih ucer gledala,ce se ne motim
ja mas prov...sam nikol se ne ve-bomo vidl
ja mas prov...sam nikol se ne ve-bomo vidl
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
shy girl napisal/-a:dober je posnetek na youtubu od 6-letne punčke connie talbot kako poje - mislim noro! (deset miljonkrat se skrijejo pijamas....od 6-letne punčke) res se mi smilijo vsi dobri glasbeni ustvarjalci ob vsej tej polomiji....Upamo da bo kdaj bolje...
vem da je OT sam usen...K sm pa tole mau pogledana na you tube(punčko mislm connie) pa sam SVAKA JI ČAST!
Aja kar se pa murkota tiče ne...Jao model je še izjavu da je gej da bi ga po cajtngih vlačl.Pa od kje ma dnar???Mislm men je gorzn res grozn no.Pet ga pa sploh nism slišala.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
kamis napisal/-a:shy girl napisal/-a:dober je posnetek na youtubu od 6-letne punčke connie talbot kako poje - mislim noro! (deset miljonkrat se skrijejo pijamas....od 6-letne punčke) res se mi smilijo vsi dobri glasbeni ustvarjalci ob vsej tej polomiji....Upamo da bo kdaj bolje...
vem da je OT sam usen...K sm pa tole mau pogledana na you tube(punčko mislm connie) pa sam SVAKA JI ČAST!
Aja kar se pa murkota tiče ne...Jao model je še izjavu da je gej da bi ga po cajtngih vlačl.Pa od kje ma dnar???Mislm men je gorzn res grozn no.Pet ga pa sploh nism slišala.
ej ne zel si ga slisat pet-ker bos res sam bruhat zacela res!
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
Jaz imam zelo stroge kriterije kar se kvalitete petja tiče oz. vsaj tok da me ušesa ne bolijo in bobniči ostanejo celi. Problem je ker smo slovenci premalo kritični in predvsem odkriti. V teh oddajah niti enkrat nihče še ni rekel: poslušaj punca/fant nimaš pojma o petju! Zakaj se raje ne posvetiš stvarem, ki ti bodo šle bolje od rok! (pa to ne bi bilo žaljivo ampak realno! sej samozavest je lepa stvar ampak mora človek imeti tudi toliko samokritičnosti, da prepoznaš sam pri sebi da žal nimaš talenta!)
Pa Murkova izjava da si vokal še gradi, da ne more imeti že od vsega začetka vokal kot Saška Lendero (kot da ga ona ima!!!) je neumestna saj že 6 - letna punčka (in še marsikateri posnetek npr. bianca ryan, dominic smith....) dokazuje da se s talentom rodiš in ga ne moreš "zgraditi" pa čeprav se še tako trudiš! Žal....
Jaz imam zelo stroge kriterije kar se kvalitete petja tiče oz. vsaj tok da me ušesa ne bolijo in bobniči ostanejo celi. Problem je ker smo slovenci premalo kritični in predvsem odkriti. V teh oddajah niti enkrat nihče še ni rekel: poslušaj punca/fant nimaš pojma o petju! Zakaj se raje ne posvetiš stvarem, ki ti bodo šle bolje od rok! (pa to ne bi bilo žaljivo ampak realno! sej samozavest je lepa stvar ampak mora človek imeti tudi toliko samokritičnosti, da prepoznaš sam pri sebi da žal nimaš talenta!)
Pa Murkova izjava da si vokal še gradi, da ne more imeti že od vsega začetka vokal kot Saška Lendero (kot da ga ona ima!!!) je neumestna saj že 6 - letna punčka (in še marsikateri posnetek npr. bianca ryan, dominic smith....) dokazuje da se s talentom rodiš in ga ne moreš "zgraditi" pa čeprav se še tako trudiš! Žal....
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja sej mu ze iz na cosmo foruma 1/3 glasov pripada.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Haha sam res.. Me smo prov taprave "fenice" njegove.. Lahko bi ns na kkoncert povabu
Pa čist tko.. A njega dejansko kdo posluša?
Pa en k je komentiru (24ur posnetek, da je Damjan Murko največ klikan na YouTubu) ga poznam
Pa čist tko.. A njega dejansko kdo posluša?
Pa en k je komentiru (24ur posnetek, da je Damjan Murko največ klikan na YouTubu) ga poznam
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
***PINKYCA*** napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071219_3113103_60081312.php
kaj se pa čudite? že na cosmo forumu ima slavček skoraj enako strani (114) kot toše proeski (122). včasih so rekli, da je važno, da je reklama, četudi slaba... on je očitno zelo iskan in "predebatiran" slovenski pevec. ne vem, če ma še keri znani slovenec na tem forumu toliko strani
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]