Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
dons sm ga zjutri vidla na tv-k je bil v eni oddaji z uno Mirno pa pevcem Nino-m *lol*
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Eh čist kul je bil na Piramidi, presenetilo me je to da je zmagal najbolj zaprt, malomeščansko/krščansko naravnan človek, ki je povrhu vsega tko moraliziral da glava peče. Ob takih dogodkih se človek vpraša kako to da je Peterle izgubil.
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
honeydew napisal/-a:... presenetilo me je to da je zmagal najbolj zaprt, malomeščansko/krščansko naravnan človek, ki je povrhu vsega tko moraliziral da glava peče.
zato ker je najbolje argumentiral svoje izjave ... o murku ne bom zgubljal besed ... ob cekuti se mi pa zelodec obraca
-
blondygirl - Kofetarica
punisher napisal/-a:honeydew napisal/-a:... presenetilo me je to da je zmagal najbolj zaprt, malomeščansko/krščansko naravnan človek, ki je povrhu vsega tko moraliziral da glava peče.
zato ker je najbolje argumentiral svoje izjave ... o murku ne bom zgubljal besed ... ob cekuti se mi pa zelodec obraca
pa sej cekuta niti ni bil tok slab no
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mja Murko je biu smešen u uni oddaji k je bla tut Mirna pa še en tamau peuc k ga ne poznam...
Si je kao reklamo naredu, da se njegou cd prodaja na veliko..To zato ker jih ne tala zastonj
Si je kao reklamo naredu, da se njegou cd prodaja na veliko..To zato ker jih ne tala zastonj
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
blondygirl - Kofetarica
Damyanchyka napisal/-a:Mja Murko je biu smešen u uni oddaji k je bla tut Mirna pa še en tamau peuc k ga ne poznam...
ta tamau pevc je Nino je pel na koncertu Jana Plestenjaka v Novem Mestu,ce se ne motim al je blo v Mariboru
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
In kaj ma to zdej veze z Murkotom?!
Skratka, js sm že usa ushičena in koooomi čakam dan D, ko si bosta najlepši podalpski dečko in še lepša podalpska dečva dahnila usodni daaaaa . Upam, da bo velik fotk pa kšn kratk filmčič, če slučajno ne uspem pridet u smetano povabljenih. Oooo, kok bo fino, jeeeei, jeeeei.
Skratka, js sm že usa ushičena in koooomi čakam dan D, ko si bosta najlepši podalpski dečko in še lepša podalpska dečva dahnila usodni daaaaa . Upam, da bo velik fotk pa kšn kratk filmčič, če slučajno ne uspem pridet u smetano povabljenih. Oooo, kok bo fino, jeeeei, jeeeei.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
blondygirl - Kofetarica
dej ne me zezat a res?jagodka85 napisal/-a:Jst sm se pa prdružla njegovi skupini na fejsbuku
-
blondygirl - Kofetarica
višnja napisal/-a:jemina napisal/-a:O bi več dolgo, ko bosta šla na drago večerjo.
S poudarkom na drago.
tako k bo stala 3500 evrov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]