Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^ Ja kot njegova tajnica bi res težko imela kaj dosti dohodka.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
ja včasih je kelnaril v oni indijski blizu kungote(ker tam nekje živi), odkar pa je "zvezda" pa naj bi delal BAJE v HabakukuNelaa napisal/-a:A on kelnari? Eh, sploh si ga ne morem zamisliti kaksen kelnar pa te je? Ojoj...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
razmazena_maca napisal/-a:ja včasih je kelnaril v oni indijski blizu kungote(ker tam nekje živi), odkar pa je "zvezda" pa naj bi delal BAJE v HabakukuNelaa napisal/-a:A on kelnari? Eh, sploh si ga ne morem zamisliti kaksen kelnar pa te je? Ojoj...
aja? ja sej zato ga pa ful velikrat tam srecam ja "kao"
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
blondygirl napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:ja včasih je kelnaril v oni indijski blizu kungote(ker tam nekje živi), odkar pa je "zvezda" pa naj bi delal BAJE v HabakukuNelaa napisal/-a:A on kelnari? Eh, sploh si ga ne morem zamisliti kaksen kelnar pa te je? Ojoj...
Hehe res? In kako se obnasa? Meni je on tak....kako naj recem, nekako nevem a je res tako prijazen "kao", ali pa se samo dela.....pa ta njegov nasmeh....nevem no....brz je sam vase zaljubljen.
-
blondygirl - Kofetarica
Nelaa napisal/-a:blondygirl napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:ja včasih je kelnaril v oni indijski blizu kungote(ker tam nekje živi), odkar pa je "zvezda" pa naj bi delal BAJE v HabakukuNelaa napisal/-a:A on kelnari? Eh, sploh si ga ne morem zamisliti kaksen kelnar pa te je? Ojoj...
Hehe res? In kako se obnasa? Meni je on tak....kako naj recem, nekako nevem a je res tako prijazen "kao", ali pa se samo dela.....pa ta njegov nasmeh....nevem no....brz je sam vase zaljubljen.
on se samo dela,da je prjazen "kao" ma ej model je cist... bom rajs tih,da me nav se ksn nalomu!
-
blondygirl - Kofetarica
_Petra_ napisal/-a:Ne vem ce je sefica, ampak vidla sem jo spodaj na tistem oddelku v kleti, men se je zdela kot normlana prodajalka.. Lahko pa da je sefica... Kaj pa vem
se bom pozanimala *lol*
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
kaj to na grajskem? jaz je še nisem vidla tam
-
blondygirl - Kofetarica
idaja napisal/-a:da se ne bo kera zaljubila vanj in ga prevzela Maji. Pustite ga, saj mate svoje dede.
ne zdej bom jst prov zanalasc pustla mojga pa ga zamenjala za murka
hell no
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
_Petra_ napisal/-a:Ne vem ce je sefica, ampak vidla sem jo spodaj na tistem oddelku v kleti, men se je zdela kot normlana prodajalka.. Lahko pa da je sefica... Kaj pa vem
Sj zakaj bi pa bla šefica. Zato, ker je od Murkota maskota?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
jemina napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Ne vem ce je sefica, ampak vidla sem jo spodaj na tistem oddelku v kleti, men se je zdela kot normlana prodajalka.. Lahko pa da je sefica... Kaj pa vem
Sj zakaj bi pa bla šefica. Zato, ker je od Murkota maskota?
Ne vem zakaj bi bila. Ena me je vprasala, ce je sefica ali navadna prodajalka.. Zato sem to napisala.
-
blondygirl - Kofetarica
idaja napisal/-a:blondygirl napisal/-a:idaja napisal/-a:da se ne bo kera zaljubila vanj in ga prevzela Maji. Pustite ga, saj mate svoje dede.
ne zdej bom jst prov zanalasc pustla mojga pa ga zamenjala za murka
hell no
pusti, Damjanček je moj
kr mej ga-ti ga rade volje prepustim-sam ne vem kako bo Maja gledala na to
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]