Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
norolescentka napisal/-a:tiasha napisal/-a:Jst sm se skor zadavla, ko sm prebrala, da se bo nasledn let poroču ... Sej ne morš vrjet ... quote]
da bi ga zastopal kje?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm misla da se bom pa polulala ko sm prebrala, da je biu kao glavno presenečenje na fantovščini od jurija zrneca da je biu ful veseu..zihr je blo pouno smeha
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz sm včeraj Murkota vidla ko sta z njegovo Majo kupovala čevlje v Turboschuh v Mariboru. Pa ga je klicala da naj pride neke čevlje pogledat pa ni bil razpoložen ker ga je tako glava bolela. In je stal sredi trgovine in vpil da ne more ker mu razbija v sencah. Adijo pamet jaz sem skor crknala od smeha. Pa ta tip se celo v privat life dejansko obnaša kot največja zvezda. Pa kolko je on sploh star? Ker zgleda mu največ 16 let.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Mislim da je on star tam nekje 23? Ne vem sicer od kje mi ta podatek v glavi ampak tako se mi zdi. A kdo ve za zihr?
Jaz še vedno enostano NE morm pozabit, ko je bil on enkrat na eni oddaji na A kanalu prikazan kot en tak jolde da konec. V neki beli obleki k je vse frfotal od njega je prišel tko kao glamurozno po nekih štengah in valda pol kr neki govoril. Ampak najlepši del je bil to, ko je ponosno pokazal kako se on napudra pred nastopom Prvleku je ven en Manhattan puder in se tko lepo uredil To mi ne gre iz glave ko se nanga spomnim. Aja, pa to je bilo kar nekaj let nazaj.
Jaz še vedno enostano NE morm pozabit, ko je bil on enkrat na eni oddaji na A kanalu prikazan kot en tak jolde da konec. V neki beli obleki k je vse frfotal od njega je prišel tko kao glamurozno po nekih štengah in valda pol kr neki govoril. Ampak najlepši del je bil to, ko je ponosno pokazal kako se on napudra pred nastopom Prvleku je ven en Manhattan puder in se tko lepo uredil To mi ne gre iz glave ko se nanga spomnim. Aja, pa to je bilo kar nekaj let nazaj.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:
Mislim da je on star tam nekje 23? Ne vem sicer od kje mi ta podatek v glavi ampak tako se mi zdi. A kdo ve za zihr?
Kolko vem 22. Saj ne da bi blo pomembno ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Angel girl napisal/-a:Mislim da je on star tam nekje 23? Ne vem sicer od kje mi ta podatek v glavi ampak tako se mi zdi. A kdo ve za zihr?
jest si bom tut ta pudr za zmer zapomnla + enkrat (pomoje na tv paprika), ko je peku sladico "lepi damjan"
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
that's all can say or do, just
Model pač išče pozornost, in žalostno je, da jo najde.
Zdele sm se spomnala, je blo tud 1x na TV Paprika, neka oddaja, ko je mel nek intervju, pa je bla tema o plesu, pa je on začel "Sej to tak vsi vemo da dobr plešem..." joj,joj
Model pač išče pozornost, in žalostno je, da jo najde.
Zdele sm se spomnala, je blo tud 1x na TV Paprika, neka oddaja, ko je mel nek intervju, pa je bla tema o plesu, pa je on začel "Sej to tak vsi vemo da dobr plešem..." joj,joj
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
samo jst res še vedno ne razumem, kako ga lahko tudi mediji tako izpostavljajo... mislim, pa duo Platin sta njegova producenta.... sej ne, da sta mi kul, sam vseeno si ne bi mislila, da bi šla njega producirat...pa če je še tok keša...tip je tako usekan...ampak dejansko ga vabijo na zabave in je vedno v družabni kroniki... ni čudno da si je tako dvignu ceno... joj, nisem nasilen človek, ampak njega bi pa res tepla
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
ja, pa ne sam šolski, ampak tud najmanj inteligenten primer
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
ker vem, da ste ga že vse grozno grozljivo pogrešale (:lach:)... here we go again (:roll:): Zaročen in srečen
Katera poroka pa sedaj velja za najbolj pompozno, ohinsploh veliko, v Sloveniji (od tamladga Jankovića morda?) ? & kako za vraga misli on to presečt??
Katera poroka pa sedaj velja za najbolj pompozno, ohinsploh veliko, v Sloveniji (od tamladga Jankovića morda?) ? & kako za vraga misli on to presečt??
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mogoče je ta poroka kar ena tržna poteza, pač da se govori o njem. Potem bosta pa kao šla narazen ali pa prestavila poroko za nedoločen čas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov