Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
tega tipa niti pogledat ne morem, da ga morem pa še poslušat pet, pa raje kr umrem
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
shiva* napisal/-a:Kako, s kom in kdaj si zgubil nedolžnost?
Pri štirinajstih, s sošolko, ki se ji ne spomnim imena. Po telovadbi v slačilnici. Zelo mi je žal, da se je to zgodilo brez ljubezni. Zelo na hitro. Niti nisem vedel, kaj se mi dogaja.
Mogoče je z izgubo nedolžnosti mislil na poljubček na ustka?
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Joj pa kaj je to za en cuden slavcek? Saj ta ma vzdevek Slovenski slavcek ne? Joj grozen je res, sploh nevem kak ga ni sram ko pa tako gnilo poje, a sam sebe ne slisi ali kaj? Pa tu na stadionu, joj res kriza no. Sploh nevem kdo njegove cd-je kupuje
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
fa*, to ni za vrjet..tip je grozen
rada bi najdla nekoga ki se mu dopade, da vprasam tega cloveka kaj vidi, cuje,..o mater! zdj pa gremo lahko vsi kr pet...
tudi ne razumem, kako ga lahko posusajo v studiu ko snema in to..shit ey!
rada bi najdla nekoga ki se mu dopade, da vprasam tega cloveka kaj vidi, cuje,..o mater! zdj pa gremo lahko vsi kr pet...
tudi ne razumem, kako ga lahko posusajo v studiu ko snema in to..shit ey!
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
TiGy napisal/-a:Haloo kk lhk tak tip računa 1000€ za eno pesem da jo odpoje??? . Še 10€ je preveč
Dokler mu bo nekdo pripravljen toliko plačat (in očitno mu je), si lahko Murkica to privošči, potem ko bo pa na sceni kak novi klovn, bodo pa njemu toliko plačevali. Tako kot je bilo s Fredijem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov