Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss.fatal - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
- Kraj: čist zravn tebe
iki puuu, kok je grd. človek bi se kr zjoku, kako lahko narava ( čeprou so ble po mojem mnenju tuky vključene še kakšne višje sile ) naredi tolk grdga in nesposobnega človeka
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
?
Sorry, samo ne moreš reči, da je nekdo grd- še vseeno je na človeku nekaj kar ga dela lepega.. Pa da ne bo pomote- niti najmanj nisem njegova fan, me pa zabavajo njegove izjave Da pa je nekdo gadn pa... Če že tako gledamo- pojdi po ulici, pa boš vidla še kaj hujšega- kako se mati narava poigra z nekaterimi posamezniki, pa še vedno ne bi upala reči za nekoga, da je grd.. Just my opinion!
Pa tud če je pederčina-wtf, glih tak naj piči svoj lajf po svoje, so eni straight, pa so mi še bolj ogabni kot jih gledam pri samopromociji.. On se vsaj ne f*** naokoli, pa pol posledično kešira (kot kaka Malnarca).. Ali se morda motim ?
miss.fatal napisal/-a:iki puuu, kok je grd. človek bi se kr zjoku, kako lahko narava ( čeprou so ble po mojem mnenju tuky vključene še kakšne višje sile ) naredi tolk grdga in nesposobnega človeka
Sorry, samo ne moreš reči, da je nekdo grd- še vseeno je na človeku nekaj kar ga dela lepega.. Pa da ne bo pomote- niti najmanj nisem njegova fan, me pa zabavajo njegove izjave Da pa je nekdo gadn pa... Če že tako gledamo- pojdi po ulici, pa boš vidla še kaj hujšega- kako se mati narava poigra z nekaterimi posamezniki, pa še vedno ne bi upala reči za nekoga, da je grd.. Just my opinion!
Pa tud če je pederčina-wtf, glih tak naj piči svoj lajf po svoje, so eni straight, pa so mi še bolj ogabni kot jih gledam pri samopromociji.. On se vsaj ne f*** naokoli, pa pol posledično kešira (kot kaka Malnarca).. Ali se morda motim ?
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Ravno danes sem v novi prebrala, da je zdej z njegovo Majo zaročen in da bo poroka naslednje leto...nč narobe, sam itak vsi vemo da je gay. Morm pa priznat da me bolj kot te zgodbe animirajo njegovi dramatično zasnovani nastopi z ogrinjali, dolgimi fraki, drznimi barvnimi kombinacijami in ekscesu gela v laseh ter njegovo nepozabno aroganco in vzvišenostjo.
Daaaaaaa
štojnk po ponku
Daaaaaaa
štojnk po ponku
-
mash@ - Komunikatorka
Ravno danes sem v novi prebrala, da je zdej z njegovo Majo zaročen in da bo poroka naslednje leto...nč narobe, sam itak vsi vemo da je gay. Morm pa priznat da me bolj kot te zgodbe animirajo njegovi dramatično zasnovani nastopi z ogrinjali, dolgimi fraki, drznimi barvnimi kombinacijami in ekscesu gela v laseh ter njegovo nepozabno aroganco in vzvišenostjo.
Daaaaaaa
štojnk po ponku
Daaaaaaa
štojnk po ponku
-
mash@ - Komunikatorka
Daaaaaaa
štojnk po ponku
Daaaaaaa
štojnk po ponku
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
js ga grem včas prav na netu čekirat, ko sem slabe volje. ker takoj ko ga vidim bruhnem v tak neobvladljiv smeh...da sem v trenutku solzna in me tišči lulat. najbolj hecno pa je, da se vlači po forumih, kjer o njem pišejo in v tujem imenu s podpisi danica, anica, branka sam sebe hvali ker dela očitne slovnične napake, takoj pogrunataš, kater komentar o sam sebi je napisal on.
hehe, čudno, da se še na cosmo ni prijavu, ker je zihr na netu link na to stran če vpišeš na google njegovo ime. še malo, pa bo murkica tudi med nami
hehe, čudno, da se še na cosmo ni prijavu, ker je zihr na netu link na to stran če vpišeš na google njegovo ime. še malo, pa bo murkica tudi med nami
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Marilena napisal/-a:Malo preveč reklame mu delamo na tem forumu, pa še zastonj Bi ga mogle kontaktirat, pa organizirat en brezplačen koncert... Za vse Cosmopolitanke
Prinesem čepke za ušesa!
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov