Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
jemina napisal/-a:^^a boš jokala?
Še vprašaš A si mislila, da ne bom ali kaj? Pa ej no, pa ne more se poročit no!? Pa ne moj sanjski moški no . Jst bom kr umrčkala, ker me je razočaral na polni črti no! Pa nič se ni oziral na moja čustva do njega no . izdajalec! Izdal si moja čustva do tebe, kot da ti je tega bilo treba
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Ne ne jagoda jaz tega pač ne bom sprejela! pa pika! pa ne more mi tega narest no . Nič konc je, jst bom kr umrla zarad tega. kako me je lahko tko izdal
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Larči, ja kaj si se pa šla poročit, prec ve, da te ne bo tako zlahka kot on vse doseže, dobil, pa še njegova podoba več ne krasi tvojega avatarja, c c c c , ja joj kaj bo pol sploh še upal ... sej se še za nobeno drugo, ki tu gor upa nanj, ni odločil , vidš, tebe še osvajat noče ... nč, pust ga, preboli, tolaži se ob svojem (ampak povem ti, ne mu pa zaupat, zakaj ti je hudo)
-
LARIKA - Cosmopolitanka
kok ste svetovne ko me tolažite. Punce hvaležna sem vam za vašo skrb :bussi:. Hvala ker vam ni vseeno za moje zlomljeno srce. Res prav trpim. Se vem,da sem sama kriva, ampak ne vem če je bil on takrat že tok poznan . Mah sej bom preživela in prebolela, sej imam vas, da me boste tolažile a ne punce
Coco Chanel
Coco Chanel
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Anxious napisal/-a:Poročil se bo? Why god, why??
Damjan marry me....js znam kuhat pa pospravlat pa lahka se skupi pudrava zjutri
Tale je svetovna
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
IZABELA napisal/-a:...ali pa si jo je poškodoval namenoma.... zato da se bo spet pojavil v časopisih
Bi rekla ja. Tip vse naredi, samo da pride v cajtng pa da se karkoli piše o njem.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aleluja, nej otrok kr pr tehle "gumenih" autih ostane, ne daj bože, da se u taprauga sprau . Đizus je leu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
glede na število postov je fuuul znan..hehe. jah kdaj bodo že dal njegov komad na uverturo, da ga še ostali spoznajo! hihihi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]