Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
"murko ni štajerski slavček, ampak štajerska sraka":
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jemina napisal/-a:urszika napisal/-a:
aaaaaaaaaaaaaaa :anonym: :runterdrueck:
no pa sem bruhala
aaaaaa...jest tud bruhala, kako je ogaben..pa nej si že prizna da je gej - valda nč prorti, sam model postaja že hudo odvraten. Tist njegov beli plašč - MOj BOg v keri gmajni ga je našu. A ste vidl ta nov spot...jaaoooooooo, škoda dnarja pa studijskih ur....na mojmu blogu je če kerga zanima.
- cokoladka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2005
ma kaksna zarocenka, sej je vsem jasn, da je to ena njegova prjatlca, ki mu uslugo dela in se z njim v javnosti pojavlja kot njegova zenska. Itak ga od vsepovsod opravljajo, kaksen gej da je, in tud res je. In kaj je lazjega kot eno prjatlco nastimat, da ti nardi uslugo in da se pred kamero s tabo nastavlja, tu pa tam pa se zalize? Halo, kaksna zarocenka neki!
In nacin, na katerga je govoru...SVA se odlocila, da SODELUJEVA s to revijo, ki je na visoki ravni. SVA sprejela odlocitev po dolgem razlisleku...fak ej, kot da bi u real lajfu zenska res Murkota vprasala, ce se lahko slika...da crknes od smeha
In nacin, na katerga je govoru...SVA se odlocila, da SODELUJEVA s to revijo, ki je na visoki ravni. SVA sprejela odlocitev po dolgem razlisleku...fak ej, kot da bi u real lajfu zenska res Murkota vprasala, ce se lahko slika...da crknes od smeha
-
jemina napisal/-a:Samao tale Damjan pa postaja hudo popularen
sem lih hotla rečt ja. tok je butast, da je že smešen.
-
ne vem, zakaj skriva svojo spolno usmerjenost. če bi priznal, da je gej, bi ga vsi lepo pr mir pustil.... k pa ne prizna pa sam provokacije in ugibanja zbuja ...
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
jagodka85 napisal/-a:Ty napisal/-a:Zdej bom fural stil kot Murko,mogoče,bom pol kakšni bejbi všeč.Njegovo masažo že izvajam,tako da so rezultati že opazni.Murko ti si car.
jst sm tvoja prva oboževalka
Prvih 10 članic v moj fan club dobi posebne nagrade
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov