Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Danes zjutraj je bila Verbotnova gostja v Hitovi Budilki in so predvajal posnetek, kako Murko poje Dva policaja...in so ga ful opravljal...so rekl, da če si hoče kdo zaželet komad v celoti, nej si ga zaželi po 10 uri, ko njih ne bo več
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
bad_girl napisal/-a:Danes zjutraj je bila Verbotnova gostja v Hitovi Budilki in so predvajal posnetek, kako Murko poje Dva policaja...in so ga ful opravljal...so rekl, da če si hoče kdo zaželet komad v celoti, nej si ga zaželi po 10 uri, ko njih ne bo več
Glih to sem zdej hotla napisat. O marija sveta ljudje, kakšen posnetek je bil to ne veš al bi se smeju al mogoče raj zjoku. Kdo hudiča pa sploh njega posluša noo? Te nastopi v živo morjo bit največja katastrofa ever :unknown:
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&Vi ... icaID=1598
matr zna ta človk dobr pet zgleda ko mulček, ki je doživel svojih pet minut slave na karaokah
matr zna ta človk dobr pet zgleda ko mulček, ki je doživel svojih pet minut slave na karaokah
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
*meti* napisal/-a:http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=1598
Ha ha, ojoj, kriza!!! Kva sem se zdaj nasmejala!!! Huuudooo!
-
L°AbeiLLe - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Angel girl napisal/-a:O marija sveta ljudje, kakšen posnetek je bil to ne veš al bi se smeju al mogoče raj zjoku. Kdo hudiča pa sploh njega posluša noo? Te nastopi v živo morjo bit največja katastrofa ever :unknown:
Jz se kr pod tole podpišem, ker sm sama čist brez besed ostala ob tistem posnetku. Res ne veš, če bi se jokal ali smejal.
-
Leann - Komunikatorka
Ancha18 napisal/-a:Dans je spet v novi,in to na prvi stani
baje se bo njegova punca slikala za playboy,in da bo on zraven med slikanjem,da sebo kej preveč pokazala
Ha ha, ... Sem se zabavala ob branju tega med kofetom danes! Kake ta tip ven meče! Ojoj, res ne veš, kaj bi si mislu. Si lahk komot še predstavljam, kako to on dejansko izjavlja- njegovo faco, pa tist sluzast način govorjenja...
Pa saj ta ženska ("bodoča žena Damjana Murka", kot jo on poimenuje) ni napačna, kaj zavraga vid na njem?!
-
Leann - Komunikatorka
jagodka85 napisal/-a:wiii, jaaa, kera dobra ideja pol bom pa kupla ta cosmo in ga nonstop s sabo nosila, pa kadar bom lačna, ga bom pogledala in me bo minil... kua bom hitr shujšala
Ja! Bravo, dejmo tale predlog, to bi tudi meni ful pomagalo pri zaviranju apetita...
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Leann napisal/-a:Ancha18 napisal/-a:Dans je spet v novi,in to na prvi stani
baje se bo njegova punca slikala za playboy,in da bo on zraven med slikanjem,da sebo kej preveč pokazala
Ha ha, ... Sem se zabavala ob branju tega med kofetom danes! Kake ta tip ven meče! Ojoj, res ne veš, kaj bi si mislu. Si lahk komot še predstavljam, kako to on dejansko izjavlja- njegovo faco, pa tist sluzast način govorjenja...
Pa saj ta ženska ("bodoča žena Damjana Murka", kot jo on poimenuje) ni napačna, kaj zavraga vid na njem?!
Men tud ni jasno,kaj ženska vid na njem....Pa to sploh dec ni ! Še za gay-e je zihr nezanimiv,k je čist preveč poženščen .
Po moje je tale bjonda zavohala dnar...al jo je pa podkupu,da z njim okol hod in jo ima za ''imidž'' .
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Yancha napisal/-a:Po moje je tale bjonda zavohala dnar...al jo je pa podkupu,da z njim okol hod in jo ima za ''imidž'' .
Ah punce, pa on je ja mačo! Pa še Slavček mu pravijo... pravi magnet za bejbe (...brez dobrega okusa, z očitno slepoto in 100% naglušnostjo).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov