Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ker sem na zalost zivela v istem predelu Maribora kot on, sem veckrat slisala kako so mu ga mlajsi f****i. Ogabno v glavnem. V bistvu je en sam povedal (zdaj nevem ce se je zlagal, da je to delal), za ostale pa se je samo govorilo.
Sem pa na LASTNE oci vidla, ko je zical mojega soseda. Nasi hisi sta stali dokaj blizu in sva imela okne nasproti in je vsak dan hodil k njemu pa sta se preko okne pogovarjala. In potem pridem jaz enkrat s hot dogom vem in on: "Ooo hot dog, da bi ga on tud in podobno in ker smo imeli doma se eno kuhano hrenovko mu jo pac prinesem. In je zacel lizat tisto hrenovko in se zraven tak svinjsko (kot se se zdaj) smejat... ogabno. To je potem vidla tud od soseda mama, ki je Damjanu prepovedala obiske.
V glavnem me je sram, da ga poznam. Resnicno. Ze kot mali smo se delali norca z njega, v bistvu se je delal sam s sebe. Vedno je oponasal Heleno Blagne.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Ampak ko sem v tazadnji Novi vidla nekaj fotk od njegove bejbe - ej, prav huda bejba je ! Če bi si še uno živo rdečo šminko zbrisala z ustnic in jo nadomestila s kakšnim prozornim ali rahlo obarvanim glosom, bi bla pa že skor lohk manakenka !
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Tole z bejbo me tko slabo prepriča...naš slavček je prebrisan, mogoče si SPET samo reklamo dela... Če pa ne, pol pa bejbi priporočam obisk nevrologa...ker da je on tvoj tip, se more vsaj en kolešček v glavi ornk v narobno smer vrtet
slivica - Kofetarica
Meni je smesno, da vedno poudarja kak MOSKI je on. V Novi pise nekaj v tem stilu, da je svoji Maji, ko sta se vracala v Maribor, ze na poti odtsranil z obleke vsak kristalcek posebej s posebnim obcutkom moskega. Nekaj v tem smislu. Bruhas
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
V Novicah danes piše, da Murko zaračuna 150 EUR za nastop na privat žurih + kilometrino...se da baje zbit ceno tut na 70 EUR...
...če želi katera komu pokvarit...ampak res faaajn pokvarit žur
...če želi katera komu pokvarit...ampak res faaajn pokvarit žur
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
evo še nekaj za vse ljubiteljice murčija:
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&Vi ... icaID=1598
bohve kolk je plačal tisti biondi da se je lahk slikal z njo
ps. spodaj je pa še link do članka o enem cosmo forumu zelooo znanem frajerju... ti, ti Davorin
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&Vi ... icaID=1598
bohve kolk je plačal tisti biondi da se je lahk slikal z njo
ps. spodaj je pa še link do članka o enem cosmo forumu zelooo znanem frajerju... ti, ti Davorin
The secret of success is consistency of purpose.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Leann napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:^^ma ste samo vidle, ku se grdo smeje na tej strani na eni sliki????
A Murko? Kdaj se je pa še on lepo smejal?! Njegov nasmeh men zmer povzroči prebavne motnje.
o tem pa ne bomo razpravljali, ka ta njegov nasmeh je itak neki samoumevnega smeh ne more bit lep, če je grd lastnik
-
slivica - Kofetarica
bucka81 napisal/-a:_petra_, zdaj si mi pa nardila lušte , pa ne z Damjanom, da ne bo pomote, pač pa s hrenovko, mmmm jaz bi tudi en hot dog zdaj
Obljubim da ne bom vec.
Drugac pa meni do hrane mine, ko se samo spomnim na njega. To bi bila idealna shujsevalna kura. Na vso hrano nalepis sliko od Damjana
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov