Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jooooj njemu se še alma smeje....
lower....u just cannot go!
lower....u just cannot go!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
inaa napisal/-a:ampk pa ze more neki bit na njem da ste mu ze 85 str nastepale
ej tip je taki šarmer ne ne joke ja itak d smo mele kej pisat o njemu, in še ni zadost kej ni lepo, d se lhko komu smejš, k ON to dovoli?
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Kdo imeti scaner in to sceniratibarby* napisal/-a:V reviji Nova sta 2!!! strani samo o njemu!!!!
naslov članka je pa : Želel si je plavati z morskimi psi
pa pivo pije baje
Hvala
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
barby* napisal/-a:V reviji Nova sta 2!!! strani samo o njemu!!!!
naslov članka je pa : Želel si je plavati z morskimi psi
pa pivo pije baje
Kdo ima skener?!? In zakaj to še ni objavljeno tukaj?!?
Takoj!!!!!
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Pa kaj on plačuje Novi da je lahko vsak teden not al zakaj za vraga ga morjo kazat?
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Yancha napisal/-a:tak je,k da bi iz muzeja voščenih lutk ušel .
to si pa dobr povedla, ampak, če ne no...sej ni glih tako zelo zelo obupen, mi ima celo eno pesmico všeč in sicer Srečen sem, ker sem moški vzrok -> brat jo nabiva non stop po hiši, tako da jo znam že hmal celo
drgač pa je res, da se povsod pojavlja, ne vem no je res, da zgleda neumen, čeprav se men zdi, da je kar pameten, če ne ne bi znal tako izkoriščat, da ga je povsod vidt tip pač obvlada....
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Tryanna napisal/-a:Kaj točno Murko obvlada? Če je odgovor na to igrati klovna, potem se še mogoče strinjam. V kaj drugega pa dvomom.
Am kaj bi točno obvladal, jaz pojma nimam...ampak glede na to, da se dost piše o njem, na tv se tudi kar dost pojavlja (sploh zadnje čase), je že nekaj na tem...je pač zanimiv... ne vem no če ne drugega, nas nasmeji s svojimi izjavami in se dela norca iz samega sebe... če gledaš tako nam konec koncev na tak način polepša dan, tud to je nekaj
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Haha, pejte na moj blog, kjer si lahk pogledate najnovej[i spot Če si za to in seveda njegov ekskluzivni intervju na hitovi budilki, kjer nam zaupa kako moški povečajo lahko svoje orodje?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]