Cristiano Ronaldo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Prav zasmilil se mi je na tekmi proti nizozemcem. Tko žalostno je gledu
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
a oci mu je umru al kaj sam res ni na nobeni slikci z ocijem slikan, sm sele zdj ugotovila.
drgac pa:
http://www.youtube.com/watch?v=Q30eSTkh ... %20ronaldo
revs bogi ne zna anglesk, js sm skor umrla od smeha. se mu bom kr ponudla za instruktorco...for free kok je srckan
drgac pa:
revs bogi ne zna anglesk, js sm skor umrla od smeha. se mu bom kr ponudla za instruktorco...for free kok je srckan
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
bella_ napisal/-a:a oci mu je umru al kaj sam res ni na nobeni slikci z ocijem slikan, sm sele zdj ugotovila.
drgac pa:
sej zdej že zna anglešk
klik
-
bella_ - Debatorica
najboljsi igralec na svetu RONALDO (nogometni seveda):
njegov naslednik RONALDINHO:
in se najlepsi, ne pa najboljsi (relano gledano) - CRISTIANO RONALDO:
upam da ti je kej bol jasno, sam zapomn si ronaldo je najveci car u fuzbalu, ronaldinho najbol simpaticna oseba in tut car na terenu, cristiano je pa kot vids sama najlepsi
njegov naslednik RONALDINHO:
in se najlepsi, ne pa najboljsi (relano gledano) - CRISTIANO RONALDO:
upam da ti je kej bol jasno, sam zapomn si ronaldo je najveci car u fuzbalu, ronaldinho najbol simpaticna oseba in tut car na terenu, cristiano je pa kot vids sama najlepsi
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
do danes nisem vedela da ima on punco . njeno ime je Merche Romero. je pa nekaj let starejša od njega (okol 8).
še ena slikca:klik
še ena slikca:klik
-
bella_ - Debatorica
zdj vem na koga morm atentat narest zenska mi je na prvi slikci ful lusna, na drugi (na plazi) mi pa ful stara deluje pa nism ljubosumna...mogoce mal kdo pa ne bi bil. js bi bla na njenmu mestu
drgac ma pa tale ronaldo za moje pojme cist zgresen okus. tuki je vrjetn zdj ze njegova bivsa
torej glede na njegov okus js odpadm sam res no...kr ene sta
drgac ma pa tale ronaldo za moje pojme cist zgresen okus. tuki je vrjetn zdj ze njegova bivsa
torej glede na njegov okus js odpadm sam res no...kr ene sta
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
ja pač ma svoj okus ane... č je nejmu ušeč... men pa sploh ni tok grozna...
itak mi gre pa počas tale cristiano že kr mal na živce... on bi loh pustu fuzbal pa bi postal model
itak mi gre pa počas tale cristiano že kr mal na živce... on bi loh pustu fuzbal pa bi postal model
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]