Cristiano Ronaldo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 287 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ja tipček je res lubaniiiii punaaaaaaaaaaaaa...kaj bi dala zanj....heh:PP:P
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- lovelyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
Meni niti ni tko zlo lušn... neki izžareva n vem kaj sam mene to ne privlači
Drugače pa glede posilstva, je že res da se dekleta mečejo za njim in da bi lahko imel skoraj katerokoli, da si pri zdravi pameti ne bi uničil kariere in tako dalje...vendar ko ti slava stopi v glavo,(kar se mi zdi da njemu je že rahlo) si misli da si lahko dovoli kar si hoče ker je seveda slaven in ne bodo našli dokazov vsaj ne dovolj ali pa da bo že prepričal sodišče ki bo raje verjelo njemu kot neki ubogi ženski ja no to je moje mnenje
lp
Drugače pa glede posilstva, je že res da se dekleta mečejo za njim in da bi lahko imel skoraj katerokoli, da si pri zdravi pameti ne bi uničil kariere in tako dalje...vendar ko ti slava stopi v glavo,(kar se mi zdi da njemu je že rahlo) si misli da si lahko dovoli kar si hoče ker je seveda slaven in ne bodo našli dokazov vsaj ne dovolj ali pa da bo že prepričal sodišče ki bo raje verjelo njemu kot neki ubogi ženski ja no to je moje mnenje
lp
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
na začetku še kul, zdej se mi pa vse bl zdi da spada med geje
pa mamin sinček, sam je pa res da majo po njegovi zaslugi trgovine najveš prometa z želeji.
pa mamin sinček, sam je pa res da majo po njegovi zaslugi trgovine najveš prometa z želeji.
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
sonček=) napisal/-a:na začetku še kul, zdej se mi pa vse bl zdi da spada med geje
Pr men je pa glih obratno. Na začetku mi je bil ful antipatičen, ker je bil poln samega sebe. To je blo
takrat ko je šele začel postajat prepoznaven in se pojavljat na tv-ju, v medijih in v časopisih, in zgleda da mu
je to na začetku ful stopilo v glavo. Sploh na evropskem prvenstvu se je tok delu enga mačota na igrišču in podobne zadeve.
Zdej se mi pa zdi da se je dost skurilu. Enkrat sem poslušala eno športno oddajo na ARD (nemški program), kjer je gostoval in se mi je zdel čist normalen in pameten tip. Pa ful se udeležuje teh dobrodelnih akcij.
In če kdo deluje totalno poženščen in gejevski, pol je pa to David Beckham, ki je res totalno šminkerski. Sploh je pa daleč od dobrega nogometaša kakšren je zdej Cristiano Ronaldo.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
ushergirl napisal/-a:jst sm nekje prebrala da je pred eno pomembno tekmo (neki ur pred tem) mu umru očka.ampak je pol useen odšpilu tisto tekmo.tko da...ful uau .
A res al kaj? To je pa res fuuuul bed.
A to se je zgodil na letošnjem SP?
Prvi neprebran prispevek • 287 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov