Cristiano Ronaldo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Ja, ta cukrček se je res ta teden izkazal...njegova igra je bila fenomenalna.Jaz sem gledala tekmo,tko da spadam med tiste,ki gledajo tudi igro.....ampak tip pa izgleda prekleto dobro .
...itak mi vse diši po tebi...
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Lane napisal/-a:No pa je skoraj potrjeno Cristiano Ronaldo naj bi še dve leti igral pri Man.Utd. no če katera od vas gleda tudi nogomet ne samo igralce .
Sedaj pa dokončno za vse fenice Crisa lahko ga boste še do junija 2012 gledale v dresu
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Cristiano Ronaldo je postal najboljši igralec v angleškem prvenstvu v absolutni konkurenci in v konkurenci mladih nogometašov.
Tako je to sezono zaznamoval angleški nogomet in ga lahko prav gotovo vrščamo med najboljše nogometaše ta hip.
Tako je to sezono zaznamoval angleški nogomet in ga lahko prav gotovo vrščamo med najboljše nogometaše ta hip.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
mah cist prevec ga kujejo v zvezde! sj je dobr igralc, ampak ni pa nevem kaj. mislm da se z ronaldinhom, beckhamom, messijem itd. ne more primerjat. sj ma ksne fore pa tko naprej, ampak je prevec sebicen, je soler in ne igra za tim, ampak zase. pa se prevelka zvezdica je ratu v zadnjem casu.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Kak je bil tale revež včeri nemočn, prav smešn je bil, morm priznat da se mi je kr mal zasmilu. Sicer na videz ni kej rečt, je luštn pa vse, ampak jooooj zoprn pa res do konca.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov