Cristiano Ronaldo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
ko joje fletn povalov na tazadni slikci
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
N{n}ka napisal/-a:Ja jas sem se to tudi spraševala Sem pa izvedela da naj bi bila Merche stara30 let,še en dokaz da starost ni ovira
To je dokaz, da starost ni ovira, ko je denar vmes.
Katera 25 letnica pa noro ljubi 65 letnika, samo zato, ker je on tako dober clovek. Bull shit. Ljubi njegov denar, on pa pac spada zraven.
Pri Ronaldu je pa pac tako, da so 21 letniki ponavadi nori na malce starejse zenske, njej je pa tud fajn, da jo mladi poriva.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
uršy napisal/-a:Lastovica napisal/-a:
Pri Ronaldu je pa pac tako, da so 21 letniki ponavadi nori na malce starejse zenske, njej je pa tud fajn, da jo mladi poriva.
Joooo, kok si pametna ....ušeč si pa ne morta bit al kaj
To, da sta si vizualno vsec je predpogoj za to kar sem napisala. Ne vidim pa poroke in ljubezni.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Pa dejte no se še tuki prepirat! Pač verjetno se mata fajn skupi, noben ni reku da se bosta poročila ali da se ne bosta, kar je bolj verjetno. Pač ma starejšo, ona ma pa mlajšiga - pa kaj! Če jima tko paše..
How blind can you get and still have eyes?
-
me.geisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: daleč stran...
Latte napisal/-a:Pa dejte no se še tuki prepirat! Pač verjetno se mata fajn skupi, noben ni reku da se bosta poročila ali da se ne bosta, kar je bolj verjetno. Pač ma starejšo, ona ma pa mlajšiga - pa kaj! Če jima tko paše..
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Ursyna napisal/-a:c. ronaldo je njami, sam je ena navadna cmera.... kr naprej neki joka...
Ja sej a ni lepo če tudi tipi pokažejo emocije.
Ne vem od kdaj Crisa spremljate in njegovo igro, samo se je marsikaj zgodilo od kar se je začel pojavljati v medijih. Preboj iz revščine, smrt očeta (saj ste sigurno opoazile, da ob vsakem zadetku pogleda v nebo), obtožbe za posilstvo, sedaj to platenje po angleških časopisih itd.
Bodimo malo prizanesljivi ne.
Ni sam njami, je tudi zelo obetaven nogometaš, ki upamo, da bo prejel nagrado za najboljšega mladega nogometaša. Samo malo more še dozoreti.
Ni kaj zvezda je rojena.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov