Cristiano Ronaldo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Kakšen se vam zdi portugalski igralec C. Ronaldo.Meni se zdi blazno sexi,je pa tudi izjemen igralec,ki pa je star le 21 let.
http://cristianoronaldo7.sport24.com/im ... 610587.jpg
http://cristianoronaldo7.sport24.com/im ... 610587.jpg
Zadnjič spremenil N{n}ka, dne 03. Jul. 2006 17:18, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
poleg zanimanja za fuzbal je on razlog da gledam tekme
men je on toooook luškan, ampak tud igrat zna, pomoje je kr perspektivn nogometaš no... pač zna driblat, igra lah na obeh krilih pa z obema nogama... to je pomoje ful prednost...
tko da on zmaga u mojih očeh kot nogometaš in kot moški (al fant, whatever ) pa lah rečete kar hočte
men je on toooook luškan, ampak tud igrat zna, pomoje je kr perspektivn nogometaš no... pač zna driblat, igra lah na obeh krilih pa z obema nogama... to je pomoje ful prednost...
tko da on zmaga u mojih očeh kot nogometaš in kot moški (al fant, whatever ) pa lah rečete kar hočte
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
A je res nujno odpret novo temo o enm fuzbalerju? Ce bi usaka odprala novo temo o fuzbalerju k ji je usec, bi jih blo cist prevec. Mirno bi lohk dala to sem seksi sportniki
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, a zdej bo pa debata sam o njegovi lepoti? Driblat zna splJoh?
Men pa ni leeeep. Pomojem že zaradi tega ne, ker je večini huuuud. Kul je k je temen, ostalo pa no ja .. Pa še une hjuđ uhane ma .. Bljaki.
Men pa ni leeeep. Pomojem že zaradi tega ne, ker je večini huuuud. Kul je k je temen, ostalo pa no ja .. Pa še une hjuđ uhane ma .. Bljaki.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men je zoprn, da glava boli...
Pa tut lep mi ni...
Pa baje naj bi eno žensko posilu, pa se je izmuznil, da ni bil kaznovan...
Pa zadnjič se je čist preveč afnal na tekmi in je tut komentator reku, da ima zelo slabo lastnost, da je egoističen na igrišču.
Pa tut lep mi ni...
Pa baje naj bi eno žensko posilu, pa se je izmuznil, da ni bil kaznovan...
Pa zadnjič se je čist preveč afnal na tekmi in je tut komentator reku, da ima zelo slabo lastnost, da je egoističen na igrišču.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]