Cristiano Ronaldo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
men pa ne zgleda tok k čefur. usaj kokr taki k so u slo k te mi pa res niso všeč. tko po videzu. res je da ma tiste čefurske uhane(nvem če jih ma še), sam drgač je ma njami
Nickname Ronaldo, Ronnie, Twinkle Toes,
Primadonna, The Freestyler
hah
Nickname Ronaldo, Ronnie, Twinkle Toes,
Primadonna, The Freestyler
hah
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Mah bolj si ga ogledujem...manj mi je luštn...telešček ma ql, sam v faco mi pa ni všeč...sploh čez usta je ves čudn...
Stokrat boljši mi je Robin Van Persie
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ja pinkyca prou mas sm ze opozorila na to pa nobena ne poprau v naslovu. kaj cs, vazn da je on lep
pa kr k realu gre mogoce. kmet en, cist se bo zaj... tm ni sans da bo igrou. sam ne vrjamm da bo sou ker je tut ferguson reku da je to sam se ena poteza, s katero si un tip k kandidira z predsednika hoce zvisat stevilo glasov.
pa kr k realu gre mogoce. kmet en, cist se bo zaj... tm ni sans da bo igrou. sam ne vrjamm da bo sou ker je tut ferguson reku da je to sam se ena poteza, s katero si un tip k kandidira z predsednika hoce zvisat stevilo glasov.
-
Mea - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2005
bad_girl napisal/-a:Mah bolj si ga ogledujem...manj mi je luštn...telešček ma ql, sam v faco mi pa ni všeč...sploh čez usta je ves čudn...
Ni čuden, mičkene zobke ma pač, Van Persie je pa meni tak hlod v glavo, ne znam lepš povedat.
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Komur koli že je podoben moramo priznati da je fanj,no pa tudi vse čefurje ne moramo metati v isti koš med njimi se tudi najdejo lepotci in krasni ljudje .
Ja pa blazno mi je všeč da je Portugalska premagala Anglijo-sem poslušala kakšne komentarje je dajal angleški tisk nad igro drugih moštev,za igro domačega moštva pa niso imeli preveč komentarjev
No pa še insert iz tekme z Nizozemsko:
http://youtube.com/watch?v=sdO7iNT4DSQ& ... orld%20cup
Ja pa blazno mi je všeč da je Portugalska premagala Anglijo-sem poslušala kakšne komentarje je dajal angleški tisk nad igro drugih moštev,za igro domačega moštva pa niso imeli preveč komentarjev
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
N{n}ka napisal/-a:Komur koli že je podoben moramo priznati da je fanj,no pa tudi vse čefurje ne moramo metati v isti koš med njimi se tudi najdejo lepotci in krasni ljudje .
dej pliss poprav naslov pa brez zamire
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
punchka napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Meni tudi on ni vsec. K en cefur je, ker ma vedno tolk zeleja v glavi.
ane da je k čefur, tko tut js pravm ampak vsak ma svoj okus. mam ful kolegic k so obsedene z njim, men pa nikol ni blo jasn kaj vidjo na njem...
...tole pa ne bi mogle bol povedat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov