Cristiano Ronaldo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Ok ma pač tak okus,meni sicer ni nič posebnega,kar pa se tiče tekme z Nizozemsko-mislim da bi ta ki je naredi prekršek nad njim moral dobiti rdeč karton-takega mnenja so bili mnogi po tekmi.Drugače pa upam da bodo zmagali z Anglijo,on pa menda naj nebi na žalost igral,ravno zaradi te poškodbe ki jo je staknil na tekmi proti Nizozemski.
Pa še en njegov intervju:
http://youtube.com/watch?v=mTVeYUZ2MTY& ... orld%20cup
Pa še en njegov intervju:
http://youtube.com/watch?v=mTVeYUZ2MTY& ... orld%20cup
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Lastovica napisal/-a:Meni tudi on ni vsec. K en cefur je, ker ma vedno tolk zeleja v glavi.
ane da je k čefur, tko tut js pravm ampak vsak ma svoj okus. mam ful kolegic k so obsedene z njim, men pa nikol ni blo jasn kaj vidjo na njem...
to infinity and beyond!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
js kokr sm gledala njene slike iz fotoshootingov sta mi ble lih ene 2 usec tko da res dvomm da je zenska v zivo in brez make upa ksna lepotica. pac moje mnenje. te fotke so se retusirane, ona je ful spedenana pa mi ni usec no, res
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men ma on res lepo punco, ki je po mojem mnenju velik lepša od njega. Men je bil on včasih res všeč, zdej mi je pa skoz bl grozen. K en Italjanček mi je je, še oni majo mn tega želeja na glav, pol je najbl nagravžen k mu un žele dol teče.
Fuj, men on sploh ni nč več posebnega. En naduvan fuzbalerček pač
Fuj, men on sploh ni nč več posebnega. En naduvan fuzbalerček pač
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
ushergirl napisal/-a:bella_ napisal/-a:a oci mu je umru al kaj sam res ni na nobeni slikci z ocijem slikan, sm sele zdj ugotovila.
drgac pa:
http://www.youtube.com/watch?v=Q30eSTkh ... %20ronaldo
revs bogi ne zna anglesk, js sm skor umrla od smeha. se mu bom kr ponudla za instruktorco...for free kok je srckan
sej zdej že zna anglešk
klik
oooooooo cukerček.... ljubim ga!!!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
sj na temu filmcku je fuuul cudn...zdj veste cemu sluz tisih 300ton zeleja. drgac bi biu tak ampak po pravic povedan vedno bol mi gre na zivce k se ze mal prevec dela k da je neki. prej mi je biu ful hud k ni biu se tok znan. ampak se ga ne bi branla, za eno noc bi biu
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men se zdi pa prou simpatičn, k se trudi s tole angleščino ... res bravooo Čisti cukr je ...
Sam poglejte tele naše južnjake, 30 let žvijo pr nas pol mi pa prbije, da ne zna in ne razume slovensk, k bi jih vse okol kepe enkrat ...
Sam poglejte tele naše južnjake, 30 let žvijo pr nas pol mi pa prbije, da ne zna in ne razume slovensk, k bi jih vse okol kepe enkrat ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov