christina aguilera ali xtina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
tale komad mi je pa njen najboljši: Infatuation: http://www.youtube.com/watch?v=BHQmoOda ... nfatuation
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
men je bla v obraz in frizuro najbolj luštna na začetku, obleke bi ble lahko mal boljše, ali ipak. pol je ratala pa grozna, sploh z unim kurbiš stilom. ta marlynmonroe ji pa tut niti ne paše. glas ma pa hud!
...just breathe...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Glas ma huuud, komad tut kak .. sam kot pojava je pa bl tko .. Ni mi bil všeč un punčkast stil, ni mi bil všeč un Dirrty stil .. Kakšna je zdej pa niti ne vem, bolj mal tv-ja gledam zadnje cajte, sploh teh stvari s spoti ..
Sam kar se glasovnih sposobnosti tiče pa svaka čast.
Sam kar se glasovnih sposobnosti tiče pa svaka čast.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Men ma glas tut odličen. Najbolj mi je bila všeč z črnimi lasmi, ne vem tist blond dirty stil je biu kr neki vsaj zame
Tut zdej ni tok napačna kljub blond lasem
Tut zdej ni tok napačna kljub blond lasem
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
men je bla najbolj všeč v enem videospotu, kjer je bla v taki mal baročni obleki, s spetimi lasmi, na enem stolčku je sedela pa miselm da je pela španski komad. Tm mi je bla res tolk lepa, da dol padeš... drgač mi je pa tko - tko.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Men Christina nikol ni potegnla. Neki me odbija na njenem glasu in načinu petja, pa tud vizuelno mi je lutkasta, že od skos.
Če bi jo mogla npr. z Britney primerjat kot je ena omenla, mi je potem že Britney bolj všeč v obeh pogledih.
Če bi jo mogla npr. z Britney primerjat kot je ena omenla, mi je potem že Britney bolj všeč v obeh pogledih.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
SETA II napisal/-a:
BAH Britney se ne more z njo primerjat v eni stvari, NAJMANJ pa v glasu .. Britney glas ... menda še mam jaz boljšega, pa sploh pet neznam fuj
izgled pa tudi ... BRUH..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Luna C napisal/-a:BAH Britney se ne more z njo primerjat v eni stvari, NAJMANJ pa v glasu .. Britney glas ... menda še mam jaz boljšega, pa sploh pet neznam fuj
izgled pa tudi ... BRUH..
Mah jst nebi bla tko prepričana, Britney že ma glas, sem dostkrat vidla posnetke ko je bla še čist mejhna, ko tamali sploh ne znajo ponavad pet, oz. se sliš precej zafušano in otroško, ona je pa pela kt da bi se že 30 let s tem profesionalno ukvarjala. Ma pač tak stil, da poje z stisnjenim glasom. Men so njeni komadi iz zadnjega cd-ja prou fajn, prejšnji recimo mi pa itak niso bili, preveč pocukrani in komercialni. Na zadnjem pa mal na Kylie spominja.
Izgled pa zadnje čase res ni ravno.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
http://www.youtube.com/watch?v=jjAQl_QO ... guilera%20
... men je pa tole najlepša pesmca od Christine ...
Drugač mi je pa ona čist ok ... glas ma fenomenalen, sam mal mi grejo na živce te njeni razni izpadi ... predvsem mislim na une dirty stayle ... k se mi zdi da ma tok hud glas, da bi tut brez tega "vn metanja" uspela ...
... men je pa tole najlepša pesmca od Christine ...
Drugač mi je pa ona čist ok ... glas ma fenomenalen, sam mal mi grejo na živce te njeni razni izpadi ... predvsem mislim na une dirty stayle ... k se mi zdi da ma tok hud glas, da bi tut brez tega "vn metanja" uspela ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni je punca the best...glas ma,lušna je....ima vse kar rabi....heh
res ma hude komade:P
res ma hude komade:P