christina aguilera ali xtina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ja ona k je bla mejhna in je še živela v svojem domačem mestu, pred MMC klubom, no uglavn so ji prepovedal sodelovat na lokalnih pevskih tekmovanjih, zato ker je vedno z lahkoto zmagala. In so kao hotl, da se kdo drug dobi možnost.
Boga, sam bli so pač ful ljubosumni na tak talent.

- *LadyL*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je bla pa ona ful luskana k se je sele pojavla na sceni... Pol mi je mela ene par zelo cudnih faz vmes (recimo za videospot dirty, pa za beautiful in pdb) zdj se mi je pa spet mal pobolsala, ampak sele k se je znebila unga looka M. Monroe k se mi zdi da je bla k da bi se norca sama iz sebe delala 

-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
*LadyL* napisal/-a: zdj se mi je pa spet mal pobolsala, ampak sele k se je znebila unga looka M. Monroe k se mi zdi da je bla k da bi se norca sama iz sebe delala
a, ni več v tem stilu? no, meni res ni dobro zgledala. pa zdi se mi, da so že vse bile v stilu MM... je že obrabljen.
meni pa je bil njen stil v času "dirty" komada všeč, vsaj večinoma. no, za na ulico ravno ni bila vedno, ampak vsaka ga kdaj posr***e

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
*LadyL* napisal/-a:Men je bla pa ona ful luskana k se je sele pojavla na sceni... Pol mi je mela ene par zelo cudnih faz vmes (recimo za videospot dirty, pa za beautiful in pdb) zdj se mi je pa spet mal pobolsala, ampak sele k se je znebila unga looka M. Monroe k se mi zdi da je bla k da bi se norca sama iz sebe delala
a se ga je ze znebila?
ma men je to brezveze k marlyn je bla ena in edina in te kopije so prou pateticne... drgac pa ce bi mejckn priredila stil da ne bi bla cist ista bi mi bla pa prou usec
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov