christina aguilera ali xtina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
ti si sla tut z busom gor? ki si sedela? jaz nasproti onih dveh tipov, ko en nikak ni bil tiho*tinc* napisal/-a:Koncert je biv zakon Zenska nardi tak show da ne mors vrjet, res carica... Pa nc jo ni skupi, res je suhcana, pa taaaaaaaaak glas, u zivo je se miljonkrat bols k na cdju. Uglavnem js sm cist navdusena, bi sla koj se 1x
Hello, 911. I''m on fire!
-
evo jaz pa glih obratno.. bi sla recimo tut na pink.. brez problema, samo ni blo dnara za vse
- *tinc*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2005
br0ken heart napisal/-a:ti si sla tut z busom gor? ki si sedela? jaz nasproti onih dveh tipov, ko en nikak ni bil tiho
ja, js sm sla tut z busom, zgorej sm sedela,tm bliz stopnic. Lol, sta si mela zgleda velik za povedat
sej js sm tut mela namen it na pink, samo k je bla koj en dan prej....bi mal tezko znesl.
Free your body, the mind will follow.
-
aja, jaz sem bla pa spodaj sej sem se mislila presest najprej, samo nisem bla ziher da je gori se kaj fraj pa je menda da blo ne
ki pa si na koncertu bla? spredaj bolj? al si bla vip?
ki pa si na koncertu bla? spredaj bolj? al si bla vip?
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Zamudla koncert. Res bi ful šla, sam moj lubi ni glih #1 fan pa še 24K, hmmm. Sem pa glih prej gledala posnetke na youtube in res je bil SHOW da se reče.
Men je pa ona že od začetka kul, sam nism glih nora nanjo al pa kj, kšn komad ma pa dobr - sploh z zadnjega CD-ja!
Če ma kera kj fotk & videov s koncerta...
Men je pa ona že od začetka kul, sam nism glih nora nanjo al pa kj, kšn komad ma pa dobr - sploh z zadnjega CD-ja!
Če ma kera kj fotk & videov s koncerta...
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- *tinc*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2005
br0ken heart napisal/-a:ki pa si na koncertu bla? spredaj bolj? al si bla vip?
ubistvu se nam je ratal prerint v prvo vrsto tm na levi strani sm bla ti si bla vip? ket pa je sploh biv vip prostor? je biv tm na levi pa desni strani odra an?
Free your body, the mind will follow.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
wau, res ste se mel dobr!
lušne slikce
kaj je pa kej pela?
lušne slikce
kaj je pa kej pela?
-
*tinc* napisal/-a:br0ken heart napisal/-a:ki pa si na koncertu bla? spredaj bolj? al si bla vip?
ubistvu se nam je ratal prerint v prvo vrsto tm na levi strani sm bla ti si bla vip? ket pa je sploh biv vip prostor? je biv tm na levi pa desni strani odra an?
e ja? kr na levi strani si bla? jaz tut ej vip je bil tam "noter" v oder z leve strani.. tam ko so sli oni tipi gor (kao predskupina ).. sej po eni strani je bil VIP dobra stvar ne .. so se slikali pol vsi lahko z njo .. samo med koncertom noben ni smel slikat.. jebes tako
ki tocno na levi si bla? jaz cist pri ograji.. tak da sem vidla vseh 150 ki so skup popadali med koncertom.. ful bed ne
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Blagor!!! In kaj je najboljs odpela? Katero pesem? Impossible? Fighter? Aaa, jz bi tut Christino v zivo...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Oh Mother, Hurt, Ain't no other man & Candyman
Eh vse je dobro odpela
Impossible sploh ni pela.. sej ni bla to Stripped tour Pela je vecinoma pesmi z novega albuma, pa tut Dirrty je zapela, Fighter-ja, neko hecno priredbo What a girl wants pa Beautiful seveda!!! Aja pa se Ginnie in a bottle je pela...
Bed mi je edino, da nisem res sla takrat na Stripped-Justified tour, ko je se Justina mela zravn.. Njega je treba nujno videt v zivo, pa ne zarad njega samega ampak zaradi plesalcev & showa ki ga nardi, pa zarad "My love" in "Sexy Back-a"
Eh vse je dobro odpela
Impossible sploh ni pela.. sej ni bla to Stripped tour Pela je vecinoma pesmi z novega albuma, pa tut Dirrty je zapela, Fighter-ja, neko hecno priredbo What a girl wants pa Beautiful seveda!!! Aja pa se Ginnie in a bottle je pela...
Bed mi je edino, da nisem res sla takrat na Stripped-Justified tour, ko je se Justina mela zravn.. Njega je treba nujno videt v zivo, pa ne zarad njega samega ampak zaradi plesalcev & showa ki ga nardi, pa zarad "My love" in "Sexy Back-a"
-
Jp, v pondelek
Happy birthday bi ji mogli zapet Ej, pozabla nam pa je (al pa nam ni hotla) voscit lepe praznike pa to
Happy birthday bi ji mogli zapet Ej, pozabla nam pa je (al pa nam ni hotla) voscit lepe praznike pa to
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
I'm impressed
http://www.youtube.com/watch?v=l35XdRxv ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=l35XdRxv ... ed&search=
How blind can you get and still have eyes?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov