CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
opa "vseved"....
upamo da bo res u zlatorogu...kar se pa tice unih(npr. tamala mrha) ko vam gre na zivce pa to, preprosto ne pisat sem gor...neki zanalasc provocirate-bedni totalno! losers
GO CECA (from the block=))) 

-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Ceca from the VILA
Kaksen block, hehee. Mislim da bo ja v Zlatorogu. Em, ker ne vem lokacije zlatoroga, a ni to ze tko mal ven iz mesta? Ne ravn v centru, ane?

Kaksen block, hehee. Mislim da bo ja v Zlatorogu. Em, ker ne vem lokacije zlatoroga, a ni to ze tko mal ven iz mesta? Ne ravn v centru, ane?
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
zlatoroga ne mors sfalit....je pri mercatorju, to je kr dost ven iz centra...iz centra se pelješ proti nakupovalnem centru CITY CENTER, od tod še mal naprej mim PLANETA TUŠ, pri tem križišču zaviješ levo,proti mercatorju--maš znake itq. in pri mercatorju je zlatorog.en zraven drugega... to ti je to!
a veš ka sem te misla uprašat. a si bla pred cecino vilo v BG, na dedinjama?
a veš ka sem te misla uprašat. a si bla pred cecino vilo v BG, na dedinjama?

-
Nisem se.
Poznam pa vilo zaradi slik, posnetkov itd..
Zadnjic sem si downloadala "filmcek" oziroma oddajo "Nije lako biti ja" (Ni lahko biti jaz) kjer je premierno bla Ceca prva gostja.. Voditelj je prezivel z njo en dan (Ravno tisti, ko je nastopala v Vrscu) tko da so spremljali Ceco pac pred hiso, malo so sli notri vprasali otroke (Veljka in Anastasijo) kako je v soli, kaj imata rada itd.. Potem so se peljali pogledat novi (se v izgradnji) CecaStudio, ki ga ona odpira z najboljso tehniko na Balkanu, tko da bo tam snemala pesmi (pa tudi drugi) in potem so jo spremljali se na koncert..
Oddaja je v treh delih, en del traja okoli 15-20 minut.. Je pa zanimivo za pogledati.
PRVI DEL - 13 MB
http://www.sendspace.com/file/1gm7lb
DRUGI DEL - 12 MB
http://www.sendspace.com/file/6g010n
TRETJI DEL - Unknown
http://www.sendspace.com/file/2znlw7
P.s. Najlepsa hvala za info o Zlatorogu!!!!

Zadnjic sem si downloadala "filmcek" oziroma oddajo "Nije lako biti ja" (Ni lahko biti jaz) kjer je premierno bla Ceca prva gostja.. Voditelj je prezivel z njo en dan (Ravno tisti, ko je nastopala v Vrscu) tko da so spremljali Ceco pac pred hiso, malo so sli notri vprasali otroke (Veljka in Anastasijo) kako je v soli, kaj imata rada itd.. Potem so se peljali pogledat novi (se v izgradnji) CecaStudio, ki ga ona odpira z najboljso tehniko na Balkanu, tko da bo tam snemala pesmi (pa tudi drugi) in potem so jo spremljali se na koncert..
Oddaja je v treh delih, en del traja okoli 15-20 minut.. Je pa zanimivo za pogledati.

PRVI DEL - 13 MB
http://www.sendspace.com/file/1gm7lb
DRUGI DEL - 12 MB
http://www.sendspace.com/file/6g010n
TRETJI DEL - Unknown
http://www.sendspace.com/file/2znlw7
P.s. Najlepsa hvala za info o Zlatorogu!!!!

-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
cool_chick napisal/-a:a veš ka sem te misla uprašat. a si bla pred cecino vilo v BG, na dedinjama?
Jaz sn pa bla pred mescom dni, kr mam kolegico iz Dedinj, pa se redno mimo vozi...sta prek bajte bla tud veljko pa anastasija sn jih vidla, pa fuuuul varnostnikov okol...drugac pa cist po resnici povedano, mi njena bajta NITI MALO ni vsec, glede na to da ma tooolk kesa, bi si lahko lepso belo vilico privoscla z malo vec zelenice in lepsim okoljem in ne ravno na krizu dveh najbol prevoznih cest in krozisca...

to je moja fotka, mam tud eno na kateri sn jaz

drugac lahko priznam, da so dedinje (ne samo to da so znane po tem da tam zivijo samo bogatejsi oz. tisti, ki si to lokacijo pac lahko privoscijo), da ne recem kako bajto ma kolegica in v kakem razkosju zivi...noro dobro je blo, furala sn se s ferarijem, pila sampanjce na splavih, bla na pinku,emotion-u..spoznala par novinarjev,...ampak to mi je tud cilj,...na koncu bom pristala na emotion-u pa da mi je 80 let

p.s. jaz zaj par dni nisn mogla na forum pa sn ti ladyflame poslala mail, kaj si ga dobla ??

-
Hmm.. nisem dobila maila.
Oziroma, zdej mam novi pa starih niti ne cekiram..
Aja pa Ceca se vraca na Pink.. ravno danes je izslo v casopisih da jo Zeljko M. hoce nazaj na Pink menda. Pac ne more Pink brez nje, rejting jim pada..Ampak res. Tko da bos sigurno jo se vidla na TV
Hise pa noce menjat ker jo vezejo lepi spomini za pokojnega moza, ceprav je res "slaba" v primerjavi z tem koliko denarja ima...Pac nima te zelje da se seli. Zato pa zdaj odpira svoj studioooo..

Aja pa Ceca se vraca na Pink.. ravno danes je izslo v casopisih da jo Zeljko M. hoce nazaj na Pink menda. Pac ne more Pink brez nje, rejting jim pada..Ampak res. Tko da bos sigurno jo se vidla na TV

Hise pa noce menjat ker jo vezejo lepi spomini za pokojnega moza, ceprav je res "slaba" v primerjavi z tem koliko denarja ima...Pac nima te zelje da se seli. Zato pa zdaj odpira svoj studioooo..
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Nic Ladyflame...ne me pustit cakat, da mislim da sn ki na tvoji crni listi...
Ce pa res nisn vedla na koga se naj obrnem, pisalo mi je da sem na tem forumu izlocena
sok..pa sn ze studirala, da nisn na tej temi kaj prevec extravagantnega izjavla...
Se pravi vraca se na PINK, EEEH pol pa boma itak se ki prijatlci postali, ce se bom se hotela z njo druzit
Valda da ji je bajta zaj hit, ampak sn gledla malo pa nima niti not nekaj porihtano, po tazadnji modi...ma verjetno bol england varijanto old time pa to...
Ampak si jo res predstavlam v neki vili HIT MODERNI ...nvm pac se vedno je kraljica turbota
....aja pa mala anastasija res extra poje, sn tak ze cula ono anglesko pesemco, ko je pela ze enkrat na stage-u,... Mali pa mi je puna luskan..
.....joooj pa meni se ze tak lusta, da bi slisala njene NOVE HITE, njen NOVI CD, da bi ponovno nardila HIT PLOSCO

Se pravi vraca se na PINK, EEEH pol pa boma itak se ki prijatlci postali, ce se bom se hotela z njo druzit

Valda da ji je bajta zaj hit, ampak sn gledla malo pa nima niti not nekaj porihtano, po tazadnji modi...ma verjetno bol england varijanto old time pa to...
Ampak si jo res predstavlam v neki vili HIT MODERNI ...nvm pac se vedno je kraljica turbota

.....joooj pa meni se ze tak lusta, da bi slisala njene NOVE HITE, njen NOVI CD, da bi ponovno nardila HIT PLOSCO

-
Vprasanje je kdaj bo novi Cd..
V tej reviji kjer pise da se vraca na pink, pravijo da bo za Novo leto njen Show spet, pa da bodo premierno nove pesmi.. Kad ne drzi, ker Svetlana se zacela ni delati na novem albumu.
Pod drugo, ljudje so navajeni zdaj na vsaka 2 leta novi CD torej bi v sredini 2008 moral biti novi CD, toda ona je spet v enem tretjem intervjuju izjavila da album se ne bo leta 2008, kar spet nevemo ce je res..
Kot tretje pa je leta 2008 20. obletnica njenih nastopov, pojavljivanj itd..
Tko da vsaj nek remix CD bi moral biti za to leto..
Pustimo se presenetiti.
Dobrodosla..Frdama-na
V tej reviji kjer pise da se vraca na pink, pravijo da bo za Novo leto njen Show spet, pa da bodo premierno nove pesmi.. Kad ne drzi, ker Svetlana se zacela ni delati na novem albumu.
Pod drugo, ljudje so navajeni zdaj na vsaka 2 leta novi CD torej bi v sredini 2008 moral biti novi CD, toda ona je spet v enem tretjem intervjuju izjavila da album se ne bo leta 2008, kar spet nevemo ce je res..
Kot tretje pa je leta 2008 20. obletnica njenih nastopov, pojavljivanj itd..
Tko da vsaj nek remix CD bi moral biti za to leto..
Pustimo se presenetiti.

Dobrodosla..Frdama-na

-
barby-kaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
- Kraj: Trbovlje
Men je ceca najljubša pevka zato k ma ress hudo musko...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov