CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Mislim, da bi mi lahko bli najmanj sumljivi in da ce bi jo htel kdo res ubit potem jo sigurno ne mara in bi mu blo ful odvec placat za karto in bi izbral kaksno drugo pot...se po dravi pripelal al pa dol s koloseja:P
Ful filmov gledam
Ful filmov gledam
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Pa sej ja, Dora, si se v unem stylu 007.
Kakorkoli, je fajn blo za tiste, brez kart, ko so stali tam za odrom, na mostu, pa okol, je Leon bil "kao dovoljn prijazen, do vseh, ki so ostali brez karte" (Tko je bilo receno v eni reviji), da je odgrnil use zavese okoli odra, da so lahko Ceco spremljali tudi tisti, ki so zaradi razprodaje ostali brez kart.
Pac, kavalir, ane, haha. ^^
Sam DUREX vedno rula tm zadi, tist napis, pa tisti fantje kao wannabe 'spermiji'.
Mi je pa lepo bilo tole,kar jo je lani pricakalo na koncertu v Celju...^^
Kakorkoli, je fajn blo za tiste, brez kart, ko so stali tam za odrom, na mostu, pa okol, je Leon bil "kao dovoljn prijazen, do vseh, ki so ostali brez karte" (Tko je bilo receno v eni reviji), da je odgrnil use zavese okoli odra, da so lahko Ceco spremljali tudi tisti, ki so zaradi razprodaje ostali brez kart.
Pac, kavalir, ane, haha. ^^
Sam DUREX vedno rula tm zadi, tist napis, pa tisti fantje kao wannabe 'spermiji'.
Mi je pa lepo bilo tole,kar jo je lani pricakalo na koncertu v Celju...^^
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Cao ponovno da ozivim temo...sn bla v beogradu in kot eno od aktualnih zanimivosti sn sla gledat seveda tud cecino hiso in se slikala tam...
pa sem videla preko hise se je igrala njena deca pa so okol sebe meli vse polno varnostnikov,...pa fuuul gledli ko sn sla mimo s kolegico...
pa sem videla preko hise se je igrala njena deca pa so okol sebe meli vse polno varnostnikov,...pa fuuul gledli ko sn sla mimo s kolegico...
-
Bogi otroci,stalno z varnostniki....
Sm bila prov vesela, ko si "ozivela" temo..
Evo ene par slikic,ki sem jih malo 'dodelala' v Photoshopu (za moje ozadje na compu) za spomin na MB, Samsara 08.06.2007..
http://shrani.si/f/2Z/12j/24E7iW5M/maribor1.jpg
Pa se na avatarcek sem si jo dala. CecaFreak.
Sm bila prov vesela, ko si "ozivela" temo..
Evo ene par slikic,ki sem jih malo 'dodelala' v Photoshopu (za moje ozadje na compu) za spomin na MB, Samsara 08.06.2007..
http://shrani.si/f/2Z/12j/24E7iW5M/maribor1.jpg
Pa se na avatarcek sem si jo dala. CecaFreak.
-
Ja al pa une slikce iz Disneylanda..
Spredi sedi Veljko, za njim Anastasija za njo pa varnostnik. Pa so se spuscali po vodi in takih zadevah..
Bogi so no. Sam kaj ces, bolje to kot da jih kdo - Bog ne daj - ukrade...
Spredi sedi Veljko, za njim Anastasija za njo pa varnostnik. Pa so se spuscali po vodi in takih zadevah..
Bogi so no. Sam kaj ces, bolje to kot da jih kdo - Bog ne daj - ukrade...
-
Moram osveziti temo, kajti v Decembru nam spet prihaja po vsej verjetnosti v Slovenijo!!!!!
Tokrat je "glavno" mesto Celje.. Hala... partyyyyyyyy ...
Tokrat je "glavno" mesto Celje.. Hala... partyyyyyyyy ...
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
logicno!!! js sm bla ko je bla u celju...mislim da predlani.blo je carsko, bla sm u drugi vrsti, u prvo nism mela teoretske sanse prit itq blo je zakon, sam tedi se ni mela cdja idealno losa. tk da pile se nism cula uzivo- to je pa uno - cut PILE uzivo in umreti hehehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]