CeCa

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 10. Jun. 2007 19:29

Je bla ja... Luda kuća v Bumerangu, nekje na fotomedia.com se mi zdi da je celo galerija slik...

Poslus.. mi smo stali tam v recepciji hotela, pa sm slisala lih enega tipa ko je govoru po tisti slusalki na uhi, da nej pripravijo fotografe, limuzino, vino, sadje itd, ker jo morajo peljati na ene par inetrvjujev kasnej pa afterparty...

Pa se tista komentatorka ki je povezovala koncert je rekla neki za afterparty,sam tist da bi blo tm, js nism pac mogla verjet... Sploh pa se mi ni dal guzvat med 1000 folka ko je itaq ne bi vidla..

Pac, ja sam je zalostno, ce drugac ne ves, da je kje afterparty :x
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 10. Jun. 2007 20:38

Pa ja sn pogledla te fotke v Bumerangu..pa ni zgledalo, da je bla neka ekstremna guzva..Pa da bi vedla,..ce ne druga bi stala pred Bumerangom :D Ce bi pa prisla not...uh...to bi blo slik za arhivo :cool:

Ma bom pocakala na najine voditeljske priloznosti,..pa se lepo v miru pogovorila z njo...Tak bi blo v Bumerngu itak prehrupno :D :razz: Kaj pravis? :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 10. Jun. 2007 20:47

Jaz sn se zdaj ta trenutek pogovarajla s kolegom, ko smo bli skupaj na koncertu..in mu pravim, da je Ceca mela afterparty v Bumerangu,..pa on meni..Ja sej sn jaz to vedo...JOOOOOOO JOOOOOOOO hudic dedji,...te pa nic ni povedo...
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 10. Jun. 2007 21:08

Ooooooooo to mi pa tko najeda ko mi gre zivljenjska priloznost kdaj mimo pa ti ena zelo bliznja oseba rece SEJ SN VEDO.. ommg :D :x

Bo ze boljs... Cakajo naju novinarske vode... Bo ze se cas.. :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 10. Jun. 2007 21:26

Ja on to meni tak pove..ko da je Ceca redno v Bumerangu.. :x Muskarci..

Se kdo drug kake vtiske..pa jaz sn v petek bla pri frizeru pa poslusam...frizerka gre na ceco, tri x stranke itd... :D koga poznam vecina jih je sla...tu pa komentirava samo jaz in Lady_fLame..kak zdaj to?
:twisted: :D
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 11. Jun. 2007 14:51

Hja saj.. ej ti bi morala to cuti. :D Sm bla pred koncertom js tut pri frizerju, pa tko en mlad (student, predvidevam) sprasuje use, kam kaj grem, pa to, da si ravnam lase (ker sm namrec sla ravnat lase), pa se tko menima, da na Ceco itd.. Pa on tko pove, da je full dobra pevka itd.. Pa mi use postima, pa kr naenkrat rece "Naj ti bo, fajn se mej na Ceci pa uzivaj...Ni ti treba placat." :D :D :D :D Pa se med ravnanjem sta mi z eno frizerko razlagala, da je ravno malo prej prisla se postrizt pa uredit ena, ko gre tud na Ceco.. mislim folka tm ko rusov, a tuki pa noben ne komentira?!

Btw lahk me klices sani, da ti nau tezko pisat Lady_fLame :D Me veseli, btw :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 11. Jun. 2007 16:17

Hehe...me veseli sani, ceprav jaz ta Lady_fLame kr kopiram a ves? :D

Pa ves, da sn jaz tud ravnala lase, .. :D haha.. sam razlika je, da sn jaz pol placala :D

Ena moja kolegica je stala pred Samsaro, ko je Ceca stopla iz limuzine in je baje vse pozdravlala, ki so ji mahali..

Joj, ko pa je toko vtisov o tej Ceci in vse v zvezi z njo :D Jaz mam en posnetek, ko pred mano neke punce mahajo z roza baloni :razz: A si tu bla zravn? :cool: :?: :cool:
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 12. Jun. 2007 13:35

Jaaa :oops: :D Cist mozno da sva se vidle.. Ah, jst si se zdej nism poslala meine foto with Svetlana. :D Dobis zdej PP! :) Cist pozabila...

Smo pa mi mahal ja, to sliko sem jst slikala v Hotelu, ko smo Ceci vrgli ta nas balon... Pa ga je drzala. :wink:

Nucas ekr balon? Mam se enga na zalogi! :D

Slika
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 12. Jun. 2007 16:07

SREČNCa .... :cool: :cool:

Ma da bi ti vedla,..kak ti zavidam :D Hjoo..svaka ti cast za sliko s Ceco ne...

Jaaaa bi mela balon...a ga lahk posles prek maila? :D Ce ne pa PP?! :D

Aja zdaj mene zanima, a si ti mogoce ena tistih, ki so delili crne male kartice - ceca online.., ker sem eno dobila :D :cool:

Jaz mam pa vseee posnetke unicene, ker sem ocitno prevec pr zvocniku bla in se nikak ne cuje...Mam pa zato ful dobre posnetke iz Gosp. razs. ,..

Pa se jaz dodajam eno fotko njeno, ki mi je res uspela v GR..

Sani, ce hoces ti na mail poslem posnetek iz koncerta v GR..bos vidla razliko, ce primerjamo s tem v MB ..oz. zdaj nvm al si bla tam na koncertu ?! :oops:

Slika
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 12. Jun. 2007 16:34

v GR nisem mogla it..za kar mi je opasno zal...hmm cak!
Teb je nasa Jasmina dala kartico! No jest maybe ne, sam tud mozno bi blo...Ker sm jst tud delila, ja. :D Sam sm dala sam 2 fantoma :D

Ta fotka iz GR je res lepa.... Full full.... Sploh pa se mi dopade, da je dala tak komplet gor, ko se ji je videl njen lep trebuscek.. pa ni men to lih usec, sam zato da dokaze, da ni tko "debela" kokr mnogi govorijo...

Sam je blo pa ql ja! Ej, btw, moji posnetki so tut TOTALNO uniceni... Brez zvoka skoraj! Smo preblizu ble ahahaha :D

Evo mal mojih posnetkov..sam pac niso ql..

Koza pamti 1. deo
http://www.sendspace.com/file/97dboo

Koza pamti 2. deo
http://www.sendspace.com/file/wxa3m0

Lepi grome moj (v jakni)
http://www.sendspace.com/file/w9rv9z
Tu bend predstavlja...Pa pol gre z odra... (prvic)
http://www.sendspace.com/file/rt96v5
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 12. Jun. 2007 17:49

No, pol smo skup stali... :D cc slika je se lepsa v pravi kvaliteti..tu sn jo na bogo zmanjsala, da mi je kr zal.. :( Ej mela sn pa poleg dva fanta, mogoce si mojima frendoma dala..Ona dva sta tud ko mutava poleg stala..pa gledla te kartice hihhh :D

Pa men tud gre ful na zivce, ko vsi govorjo, da ma tako in drugacno rit... mah ona si oblece taksne obleke, da izgleda million dollar vredna,..pa zarad oprsja zgleda mogoce mal mocnejsa..sicer pa ko jo pogledas v jeansikah..ko sn jaz gledla one fotke..ma zenska je ful postavna :cool:

Ej jaz res pojma niam kak se ti posnetki pogledajo...Nikol nisn nic javno posiljala al pa gor davala,..tak da bi tud sama rada dala gor posnetke iz GR,...ko bos cula te posnetke bos vidla,..kak ti se bo pol zal...Res ozvocenje, posneto je 100 krat bols ko tu v MB pa se folk ni bil tak mutav, ko tu ....men je blo prav cudno, ko sn mal glasneje pela...se mi je zdelo, ko da me vsi opazujejo..Tam so se tak vsi drli v en glas, da se sploh ni tolk dobro cula, ker smo jo tolk preglasili...Ma fenomenalno je blo.. POmagaj mi, da dam gor posnetke :oops:

Ej ce hoces pa mi na PP posles mail,..pa ti poslem ful posnetkov,..kr ocitno mava sam mi2 kaj za povedat na cecinem forumu :D pa ni pretiranega pozanimanja po posnetkih :razz: :? hm..
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 12. Jun. 2007 18:26

Ej ja opazam... Lahk kr kliknes tu pod mojim nickom ko mas PP, pa MAIL.. :wink: Pa mi na tegale posljes posnetke :)

Dans sm se z sosolkam skregala zrad Cece haha.. :D Pac sedel smo u kaficu, pa ena pripomni kok je ta zenska lepa (je gledla slikco v moji denarnici - mam eno iz SVET EDITORIALa revije) pa ta druga rece..'Ehhh ona ma celulitasto rit, na Uscu je to pokazala bla bla bla'.. Ej ko je mene razgnal. Ko sm zacela prek celga kafica srajat - 'A rit vidis, kako atmosfero je naredla pa ne vidis?!?! Al pa koliko ljudi je prislo to tut boh ne dej da vidis?!' wauu, kok sm jo nakregala.. >.< ... Sicer pa smo pol debato prekinili, ker je vidla to sliko iz Hotela ker jo mam na 'fonu, pa je utihnila, ker Svetlana izgleda zlo simpl,pa naravno, sej ma silikone sam v zivo to se prav lepo vid....

Drugac pa - Cist mozno je da sem tvojim kolegoma dala kartico, mi smo sam gledli da jih razdelimo... :D Sicer pa za posnetke je najboljs da grs na www.uploading.com najdes posnetek (kot sliko) pa das UPLOAD..pol pa kopiras sem LINK ZA DOWNLOAD... To je vsa umetnost. Isto kot slikca je.. sam da pc posnetke izbiras! :D

Drugi so nekam nezainteresirani tle za Ceco... :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 12. Jun. 2007 19:01

E super..bom se potrudla pa dala gor linke...Pa teb osebno tud poslala...(malo vec, ker si jih zasluzis kot fanica...) ..Da ti povem,..jaz jo tud zagovarjam oh...pa se preveckrat, da se vcasih ze kr vprasam,..al me folk sam zajebavle :D

Sn mela en tak fajn prizor tud preden smo sli na Ceco...glede tega, da je ona postala zvezda sam zaradi Arkana itd...hjo pa sn si misla ok...pa da je nevem zarad koga postala zvezda,..folk je zdaj ne hod gledat u joske in zarad Arkana..ampak, ker so njene pesmi WAW in jih folk poslusa...jih zna, kar je vec kot ocitno,....ko boste vidli ta posnetek...:

http://www.uploading.com/files/3M0FYI7W ... 4.avi.html

...sicer sn mal zgresla, ker sem postrani snemala sam je bistvo, da se vidi atmosfera in kak je vsaka pesem bla TOOOOOOOOOOOOOO... :cool:

E pa Sani..zdaj ko sva se ze tak razpricale tu na cecini temi...me zanima, ce mas sicer rada srbijo in ce gres kaj dol drugac...

(zdaj pocakam, da se boljse posnetke uploadam pa jih dam gor..)
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 12. Jun. 2007 19:13

Ni sans da ne vidim ob temi ceca kaj drugega kot nick DOra. :D

Se prav, hvala za posnetke! Mam rada Srbijo ja.. Pa sej mam v republiki srbski tud ene par sorodnikov se.. Tko da zahajam tja tut ucas. :wink:

Je pa ql, ko slisis na usakem drugem kaficu sam Ceco, Ceco pa se 1x Ceco. :D

Btw, a mas ti slucajn crne lase, pa gost frufru spredi? mislim si mela na koncertu vsaj.. ?
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 12. Jun. 2007 19:58

Mam rjave lase in nvm ce je spred gost fru fru..ampak je pa res, da sn sla k frizeru in sn za ceco nardila extremno spremembo, da sn si spred porezala lase...(btw. grozno mi je zal, ker mam trenutke, ko me pici in zelim neko spremembo na sebi..tak me zaj piple, da se grem spet tetovirat :D )

ti poslem na PP fotko,..pa bos mi povedla, ce si me vidla...

Ja sej jaz tud sam Lady_fLame vidim...sploh ne rabim pogledat, pa vem:P ocitno drugim ni za razpravlat, ko sma tko zabredle not v temo :cool: Pa pac mava svojo temo, kaj zaj :razz: :D

se en video:

http://www.uploading.com/files/JIGV85PP ... 2.avi.html

pa se jih pride :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov