CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Pesem zajdi zajdi lahko zapojeta le ONA in Tose proeski..nihce drug ne poje te pesmi, ker ju ne presisa! Ce za tebe ni to pevski talent potem daj neko x osebo, ki poje to pesem boljse od cece pa se ti javno opravicim!
http://www.youtube.com/watch?v=iH7xKCjlmtY
Menda smo demokratična drzava...bomo sami izbirali KAJ RADI POSLUSAMO in tu mi nima noben politik kaj prckat se poleg....A nastop pevke PINK bi pa tu dovolili al kaj????? Njeni nastopi so znani po njeni vulgarnosti...(kaj vse dela z lutkami po odru- pa jim tisi v usta ...bljak vglavnem kozlarija) mam rada katero njeno pesem ampak nebi placala za koncert, da gledam to! Aja pa Marilyn Manson je tud vreden ogleda - sploh njegovi koncerti...ko reze meso pa ga mece med ljudstvo pa jih poliva z "krvjo"....TO VSE BI PA SLOVENSKI POLITIKI PUSTILI a ne?????
http://www.youtube.com/watch?v=iH7xKCjlmtY
Menda smo demokratična drzava...bomo sami izbirali KAJ RADI POSLUSAMO in tu mi nima noben politik kaj prckat se poleg....A nastop pevke PINK bi pa tu dovolili al kaj????? Njeni nastopi so znani po njeni vulgarnosti...(kaj vse dela z lutkami po odru- pa jim tisi v usta ...bljak vglavnem kozlarija) mam rada katero njeno pesem ampak nebi placala za koncert, da gledam to! Aja pa Marilyn Manson je tud vreden ogleda - sploh njegovi koncerti...ko reze meso pa ga mece med ljudstvo pa jih poliva z "krvjo"....TO VSE BI PA SLOVENSKI POLITIKI PUSTILI a ne?????
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst se tud s tem ne strinjam, da bi blo potrebno nekomu prepovedat nastop v neki državi, samo zato, ker določeni populaciji ta muzka ne sede.
Amapk ko smo že pri talentu in ko je tud Marilyn Manson vpleten v debato, bi samo to povedala, da rabiš veliko več talenta in veliko bolj natreniranega glasu, da poješ tako kot Marilyn Manson kot pa Ceca.
Tisti, ki se ne strinjate, probajte sami oponašat glas od Mansona in potem še od Cece, pa boste videli čigave komade bo težje zapet.
Amapk ko smo že pri talentu in ko je tud Marilyn Manson vpleten v debato, bi samo to povedala, da rabiš veliko več talenta in veliko bolj natreniranega glasu, da poješ tako kot Marilyn Manson kot pa Ceca.
Tisti, ki se ne strinjate, probajte sami oponašat glas od Mansona in potem še od Cece, pa boste videli čigave komade bo težje zapet.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Ne ne..ne me narobe razumet...Jaz se na Mansovo glasbo ne spoznam - pa zato ne govorim o njegovem talentu in verjamem, da ma tud nekaj vsebi, ce ga toliko ljudi poslusa...Ce ne druga- drugacnost!
Jaz sem njega in Pink omenla samo zato, ker imata kontraverzne nastope in kao njih pa bi pustili v drzavo....samo zato se je slo!
Sn pa fer in ne govorim o tem kak on meni ni vsec in nevem kaj..pac se ne vtikam v njegovo glasbo,...tak bi mi blo tud fajn, ce bi na Cecini temi blo vec + stvari o njej in ne kolk ona slabo poje in kak je ona maskota tv pink itd...Ce je tolk folka v njo zaljubljenega in obozuje njene pesmi potem ona ni maskota tv pink ampak zvezda!
...pa jaz se tu pocutim kot da jo moram ves cas zagovarjat...
Jaz sem njega in Pink omenla samo zato, ker imata kontraverzne nastope in kao njih pa bi pustili v drzavo....samo zato se je slo!
Sn pa fer in ne govorim o tem kak on meni ni vsec in nevem kaj..pac se ne vtikam v njegovo glasbo,...tak bi mi blo tud fajn, ce bi na Cecini temi blo vec + stvari o njej in ne kolk ona slabo poje in kak je ona maskota tv pink itd...Ce je tolk folka v njo zaljubljenega in obozuje njene pesmi potem ona ni maskota tv pink ampak zvezda!
...pa jaz se tu pocutim kot da jo moram ves cas zagovarjat...
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Pa dobro folk, a bo enkrat koncno konec te debate, pa boste pustili 1x normalno zadihat, nam FANom Svetlane CECE Raznatovic, da se pogovarjamo normalno, kdor je pac nima rad nasploh, naj ne zahaja tukaj, a je tak problem?!?
Jst, ce koga nimam rada, potem mi je totalno odvec tudi pisati v njegovi temi.
Mislim... ? Po vsem tem, da je nimate radi, vam se se da pisati ?
No, pa da nadaljujemo z temo, komur je le-ta namenjena.
Gre se kdo razn mene in Dore na koncert?
Jst, ce koga nimam rada, potem mi je totalno odvec tudi pisati v njegovi temi.
Mislim... ? Po vsem tem, da je nimate radi, vam se se da pisati ?
No, pa da nadaljujemo z temo, komur je le-ta namenjena.
Gre se kdo razn mene in Dore na koncert?
-
Super nas bo se kar nekaj.
Po info iz Big-Banga sodec, jih je nekaj manj kot 400. Tko da - pohitet punce moje.
Po info iz Big-Banga sodec, jih je nekaj manj kot 400. Tko da - pohitet punce moje.
- estelle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2007
- Kraj: ljubljana
ah zakaj bi ji prepovedal nastop, hvala bogu da se ćimveč različnihstvari dogaja, zakaj bi mešal politiko z glasbo, komur je ušeč nej gre, tistmu k ni nej gre pa na kšn druk koncert, treba je bit odprt za vse... drgač pa vzdušje j blo nepozabno..
-
Ceprav nism Dora, upam da ne moti, ce povem se svoje misljenje.
Pac tist refren je PO MOJE misljen tko nekak, da sta kao iste krvi, saj brat in sestra - vsekakor (svakako), kci i otac - nekako (morda), saj oce in hci imata isto kri vseeno, moz i zena - nikako (sploh ne)...
Mislim da je ta tekst se kar kompliciran, sam useen se razbere poanta..
Iste nam je boje krv
boja koze, isti kosmari
nek smo rekli sudbini
posle svega
sta smo ja i ti
Ref.
Brat i sestra svakako
kci i otac nekako
muz i zena nikako
Sve smo mogli biti mi
da je duza bila noc
nek smo rekli sudbini
posle svega
sta smo ja i ti...
Pac tist refren je PO MOJE misljen tko nekak, da sta kao iste krvi, saj brat in sestra - vsekakor (svakako), kci i otac - nekako (morda), saj oce in hci imata isto kri vseeno, moz i zena - nikako (sploh ne)...
Mislim da je ta tekst se kar kompliciran, sam useen se razbere poanta..
Iste nam je boje krv
boja koze, isti kosmari
nek smo rekli sudbini
posle svega
sta smo ja i ti
Ref.
Brat i sestra svakako
kci i otac nekako
muz i zena nikako
Sve smo mogli biti mi
da je duza bila noc
nek smo rekli sudbini
posle svega
sta smo ja i ti...
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
ja ta komad je res čudn, jst sm si ga kr mal po svoje razložila, in sicer tko, da sta že tok dolg skupi da se bolj počutita kot brat in sestra kot pa mož in žena, mogoče v tem smislu, da ni več strasti med njima, un kontekst kći i otac pa mogoče tko, da ta njen mož tko pazi na njo kot da mu je hči...
ne vem no, jst sm si to kr mal po svoje razložila.
edin če ne gre za incest v družini , za kar upam da ni blo tko mišljeno
ne vem no, jst sm si to kr mal po svoje razložila.
edin če ne gre za incest v družini , za kar upam da ni blo tko mišljeno
- estelle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2007
- Kraj: ljubljana
ja upajmo da res, čeprov se kaže na to, mislm ona reče da brat pa sestra sta vsekakor hči in oče tut nekak, (pomoje tut on kao starejši paz na sestro k oče) sam mož pa žena pa nemorta bit, čeprov sta onedva bla marsikej sam da je bla noč daljša !!!rekla sta ne usodi!!! nevem nevem ampk to se sliš kukr incest, upajmo da ta komad lih ni uzet iz njenga lajfa.. mogoče je mela njena tekstopiska kšnga seksi brata hehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov